Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 420 / 43 / 0
@NTM3689 a chyba ze 35 zł. To był bardzo tani vendor z lasu. Po ostatnim tripie na 30mg 2cb-fly raczej ją polecę niż MAL. Wychodzi ekonomiczniej i jest bogatsza w efekty przy relatywnie niksim i krótkim bodyloadzie.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 22 / 1
Zależy mi na legalności i przy okazji chce mieć taką otoczkę tajemniczości, że wiesz mało kto to brał i robię coś rzadkiego. 2cx kojarzy mi się z patusami i naćpanymi kurwami na jakiś wixach, nie moje klimaty.
W takim razie rezygnuję bo 120zł za 0,25g tej substancji to rape, jak kiedyś chodziło 35zł za grama xd
Chociaż nwm może to być jakiś zajebisty sort, zamieniający cię w szamana kto wie...
  • 3158 / 884 / 5
Bardzo fajna substancja. Długo się rozkręca ale i długo działa. Dobry podkład pod tryptaminy.
Na samym MAL można przetańczyć noc, wyprzytulać nieznajomych i bez cienia zażenowania iść spać.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 98 / 55 / 0
Jak byście polecili przechowywać toto w roztworze? Przechowywanie raczej długoterminowe, byłoby to wyjmowane może pare razy w roku żeby przyjąć dawkę. Myślałem o standardowym zrobieniu tego w spirytusie, ale czytałem też coś o robieniu mieszanki mniej-więcej 50% etanolu i 50% wody destylowanej. Co sądzicie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.