Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 420 / 43 / 0
@NTM3689 a chyba ze 35 zł. To był bardzo tani vendor z lasu. Po ostatnim tripie na 30mg 2cb-fly raczej ją polecę niż MAL. Wychodzi ekonomiczniej i jest bogatsza w efekty przy relatywnie niksim i krótkim bodyloadzie.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 22 / 1
Zależy mi na legalności i przy okazji chce mieć taką otoczkę tajemniczości, że wiesz mało kto to brał i robię coś rzadkiego. 2cx kojarzy mi się z patusami i naćpanymi kurwami na jakiś wixach, nie moje klimaty.
W takim razie rezygnuję bo 120zł za 0,25g tej substancji to rape, jak kiedyś chodziło 35zł za grama xd
Chociaż nwm może to być jakiś zajebisty sort, zamieniający cię w szamana kto wie...
  • 3190 / 903 / 5
Bardzo fajna substancja. Długo się rozkręca ale i długo działa. Dobry podkład pod tryptaminy.
Na samym MAL można przetańczyć noc, wyprzytulać nieznajomych i bez cienia zażenowania iść spać.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 105 / 56 / 0
Jak byście polecili przechowywać toto w roztworze? Przechowywanie raczej długoterminowe, byłoby to wyjmowane może pare razy w roku żeby przyjąć dawkę. Myślałem o standardowym zrobieniu tego w spirytusie, ale czytałem też coś o robieniu mieszanki mniej-więcej 50% etanolu i 50% wody destylowanej. Co sądzicie?
  • 2974 / 1620 / 35
06 września 2021DzoBajden pisze:
Bardzo fajna substancja. Długo się rozkręca ale i długo działa. Dobry podkład pod tryptaminy.
Na samym MAL można przetańczyć noc, wyprzytulać nieznajomych i bez cienia zażenowania iść spać.
No opisałeś substancje chyba najlepiej jak dało się meskalina jednak wygrywa.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2703 / 573 / 0
Nie nadaje się do solowych tripów?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.