Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 521 / 0
Żadne dla mnie ale jak już to Bromazepam jedynie lubię czasem w domu zarzucić na czillautowy dzień, z 9mg.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 74 / / 0
Testowałem już alprazolam 0,5 klona i rolki tez te srednie dawki.
alprazolam najgorszy, zamula mnie tak że mam ruchy 2xwolniejsze, a chęci do rozmowy i motywacja podnoszą się może o 20%
Po klonach mi odwala i staje się cyniczny i wulgarny.
Relanium zbyt mocno uspokaja.
Co dalej próbować i co wkręcać u magika
Te 3 były od rodzinnego, już wyczerpałem pomysły na bajere
Barba crescit, caput nescit
  • 2807 / 364 / 0
Król jest tylko JEDEN !! Midazolam
  • 22 / / 0
Moim zdaniem to:

1- Bromazepam.
Jest taki delikatny i miły

2- diazepam
Klasyk który nigdy się nie nudzi.
  • 144 / 8 / 0
@gene5

Dokładnie na mnie też bromek i rolki działają najlepiej.

Wspaniały chill żeby miało spędzić dzień bez zamartwiania się i z czystą głową
  • 1519 / 239 / 0
Dla mnie od zawsze tylko alprazolam, kiedyś 1 mg dawał mi niesamowity humor i brak wszelkich trosk, 2 mg to już była euforia z silnym pobudzeniem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.