Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 7 / 1 / 0
Yo, czy wrzucanie oxy (oxydolor 10mg i oxydolor 40mg) bez rozgryzania lub innego przygotowania tabletek ma sens.
Jeśli taki to ile wrzucić? Biore oxy nierekreacyjnie 2x10mg/dzień
  • 1060 / 301 / 2
@hanniballecter15 ależ oczywiście, że ma sens, w długości fazy oczywiście, mi to szczerze nie robiło różnicy czy wrzucam rozgryzione, zmielone na JEBANY PYŁ, czy w całości :v ale ja to ja, a ja to wyjątek od reguły praktycznie w każdym przypadku XD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 593 / 106 / 0
W teorii jedzenie bez rozgryzania i zmywania otoczki powinno dać pełne działanie o zmodyfikowanym uwalnianiu, czyli tam powinno działac te 8 godzin z tego co pamietam
:tabletki:
  • 7 / 1 / 0
To pierwsze pytanie odpowiedziane, zostaje drugie: ile przypierdolic (bez rozgryzania) xd
Porzadany efekt: mocno
Exp: opio glownie medycznie od 2 lat, glownie tramadol, ostatnio tak jak wspomniałem 20mg oxy na dzień
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2025 przez hanniballecter15, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.