Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1743 / 525 / 2
@hanniballecter15 ależ oczywiście, że ma sens, w długości fazy oczywiście, mi to szczerze nie robiło różnicy czy wrzucam rozgryzione, zmielone na JEBANY PYŁ, czy w całości :v ale ja to ja, a ja to wyjątek od reguły praktycznie w każdym przypadku XD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 704 / 136 / 0
W teorii jedzenie bez rozgryzania i zmywania otoczki powinno dać pełne działanie o zmodyfikowanym uwalnianiu, czyli tam powinno działac te 8 godzin z tego co pamietam
:tabletki:
  • 7 / 1 / 0
To pierwsze pytanie odpowiedziane, zostaje drugie: ile przypierdolic (bez rozgryzania) xd
Porzadany efekt: mocno
Exp: opio glownie medycznie od 2 lat, glownie tramadol, ostatnio tak jak wspomniałem 20mg oxy na dzień
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2025 przez hanniballecter15, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 904 / 497 / 0
%-D Ja bez żadnej tolerki jak brałem pierwszy raz niedawno to sniffnąłem 80mg i 4 mg clona i było bardzo mocno. Byłem tak zgrzany, że pływałem w endorfinach na swoim łóżku i nie potrafiłem nawet wstać %-D
Panie Boże jeśli teraz nie umre nigdy nie przypierdole krechy.
  • 32 / 3 / 0
Hej, mam pytanie jak uważacie na początek ile wziąć Oksykodon ? Mam jeden listek OxyContin 20 mg retard. Brałem czasami skudexe - 1 tabletkę na dzień . Pracuje fizycznie i teraz mam mega ciężki czas - bardzo boli dolny odcinek kręgosłupa. Czy np. 5 mg wystarczy i czy np. 5mg OxyContin to 50 mg tramalu? Wiem ze to silny lek, ale nie chce mieć jakiś mega dużych wrażeń - chodzi mi głownie o zniesieniu bólu.
  • 2 / / 0
@up 20mg
  • 704 / 136 / 0
@Marcin91wawa spróbuj na początek 10mg, jesli nie pomoże to dołóż po czasie drugie 10
:tabletki:
  • 32 / 3 / 0
@krzychv ok dzięki, wezmę jutro po 19 po pracy.. Mam nadzieję że nie klepnie za bardzo … dam znać .
  • 32 / 3 / 0
Miałem napisać jak wrażenie po wzięciu leku. Więc wziąłem dziś po 14 10 mg jak kolega wyżej zalecił . Mega luz i uśmiech na twarzy. Trochę się kręciło na początku w głowie i lekkie zdrętwienie rąk. Ogólnie już nie odczuwam działania. To była mała dawka, chciałem spróbować. Zostawię sobie awaryjnie ten lek(blister), ale jakąś wolę skudexe 0,75 albo Tilidin (50mg/4mg) - 1 tabletka np. wziętą całościowo na raz naprawdę trochę klepie i utrzymuje się podobnie. Dobrego wieczoru.
  • 296 / 92 / 0
Próbował ktoś palić OxyContin? Znudziło mi się trochę jedzenie tego, potestowałbym inne drogi podania (oprócz IV - w to się nie wpierdalam). Jak się w ogóle za to zabrać? Jestem zielony jeśli chodzi o palenie opio.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.