Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
16 czerwca 2025Lofellokas pisze: Dzięki za odpowiedź i odpowiem tak nie jestem uzależniony od żadnego leku który biorę a brałem już różne natomiast na temat Pragebaliny powiem tak na tej dawce jestem już ponad rok, dawkę w wysokości 150 brałem prawie 5 lat i spałem idealnie, zszedłem z niej kiedyś do 0 i kompletnie nic się nie działo
Uważam że odpowiedź z tego artykułu nie jest odpowiedzą na moje pytanie
18 czerwca 2025Hanalena pisze: @stuk, natura Twoich lęków jest psychotyczna, a fenibut pogorszy sprawę - istnieje ryzyko nawrotu schizofrenii.
Podziel się posiłkiem, chamie
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.