Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Pytanie do kolegów/koleżanek nie walących bo po kablach - jakie są wasze ostatnie doświadczenia z jakością trójki? Jeśli tak, to gołębie u was lądują od vendorów internetowych, czy lokalnych?

Pytam się, bo przymierzam się do uciech po trójce po dość dłuższej przerwie i póki co patrzyłem na vendorów internetowych, ale o obiektywne opinie stafu od nich to raczej na forach rckowych ciężko :P
  • 1 / / 0
Nie polecam walic tego syf straszny
  • 1497 / 239 / 0
Ja tam byłem całkiem mile zaskoczony jak trójka robiła niedawno, ale to do kabla szło i szybko zacząłem ją mieszać z innymi rzeczami. Sniffa nawet chyba nie próbowałem. Zamawiałem z neta od v z tego forum.
  • 2 / / 0
A jak działanie oralne trójki? Jeden sniff i już krew się pojawia, co mnie odpycha od tego. Chciałem załadować w kapsułki żelatynowe i jeść, tylko ile i jak z działaniem? Ktoś coś próbował?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.