Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Pytanie do kolegów/koleżanek nie walących bo po kablach - jakie są wasze ostatnie doświadczenia z jakością trójki? Jeśli tak, to gołębie u was lądują od vendorów internetowych, czy lokalnych?

Pytam się, bo przymierzam się do uciech po trójce po dość dłuższej przerwie i póki co patrzyłem na vendorów internetowych, ale o obiektywne opinie stafu od nich to raczej na forach rckowych ciężko :P
  • 1 / 1 / 0
Nie polecam walic tego syf straszny
  • 1588 / 254 / 0
Ja tam byłem całkiem mile zaskoczony jak trójka robiła niedawno, ale to do kabla szło i szybko zacząłem ją mieszać z innymi rzeczami. Sniffa nawet chyba nie próbowałem. Zamawiałem z neta od v z tego forum.
  • 2 / / 0
A jak działanie oralne trójki? Jeden sniff i już krew się pojawia, co mnie odpycha od tego. Chciałem załadować w kapsułki żelatynowe i jeść, tylko ile i jak z działaniem? Ktoś coś próbował?
  • 43 / 10 / 0
Podbijam pytanie kolegi, czyli jaki oral jest odpowiedni, a gdzie zaczyna się marnotrawstwo.

Do tej pory robię bombki 0,250 , ale nie powodują już one pierdolnięcia.
Pół grama w bombie to chyba jednak za dużo na raz zwłaszcza, że zjem ich ze 2, 3 - jakieś złote rady?
  • 1588 / 254 / 0
Z tego co tu parę osób pisało to 3-CMC nie nadaje się do orala, działa za słabo po prostu.
  • 112 / 6 / 0
Może sniff, zaraz potem (albo naraz) bombka a potem ze 200-300 kodeiny. Bombek nie jadłem nigdy z niczego. Ale gruda 3cmc drażni flaki, pity roztwór jest lepszy. Dobrać czas tak by doustne 3cmc weszlo jak sniff slabnie a kodeina troche weszla gdzies w polowie mocnego działania.
  • 112 / 6 / 0
@zburzony
Oral chyba słaby bo na pierwszy raz poszło na oral pół sampla od V (nie wiem na oko 300-600 nie mam wagi), może więcej i szału nie było. Osobiście nie odważyłem się waloć cmcków w nos jak poczułem na języku jak szczypie to dałem se spokój. Osobiście nie wyobrażam sobie walić chlorów w nos codziennie albo nawet i doustnie. Thiocodin to ambrozja dla brzucha przy tym.
  • 1588 / 254 / 0
@Piroman2 faktycznie trójka jest mało przyjazna dla śluzówki, chociaż niedawno miałem piątkę i część poszła do nosa, nie było tak źle jak się spodziewałem. Ktoś tu pisał że 3-CMC mimo wszystko najlepiej walić nosem ale jak się szybko przerobi kilka gram to rzeczywiście nos wysiada, jest totalnie zablokowany i wysuszony.
  • 20 / / 0
@zburzony Ja gdzieś w czeluściach wątku wyczytywałem, że można to wszystko w duużej części zniwelować.
1. Rozdrobnienie towaru na puder-puder. Najprościej w moździerzu.
2. Nawilżenie śluzówki przed sniffem
3. Przy pudrze-pudrze działają wagowo mniejsze (o kilkadziesiąt %) dawki, więc w danym momencie masz mniej stuffu w nosie. Działają mocniej, ale odrobinę krócej.
4. Po 5-10 minutach dmuchasz kichawę i nawilżasz ją znowu
5. Po całej zabawie natłuszczasz w środku patyczkiem do uszu umerdanym w kremie jakimś-tam

Póki co tylko powielam mądrości zebrane z tego wątku, aczkolwiek za jakiś miesiąc planuję zabawę z 3cmc i 4cmc z jednym z moich króliczków na apartamencie. Proporcje trójka:czwórka dla sniffa 2:1, dla bombki/napoju 1:2. Jak przetestuję, zdam raport.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.