...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 45 / 1 / 0
Panowie prosze o porade znowu sie wpierdoliłem w opio od 7 miesięcy leci IV morfina dziennie 200-250mg rozłożone na 3 zastrzyki, już mnie to ewidentnie męczy i czuje że zdrowie siada... nie mogę pozwolić sobie niestety na wyjazd na detox szpitalny prosiłbym o porade jak zejść bezboleśnie na buprze bo to tego mam dostęp do Bunomorfinu 8mg, zostało mi jeszcze troche metadonu (mniejsze stężenie) mógłby ktoś mi rozpisać ile zarzucać tej bupry żeby nie było skręta i po odstawieniu bupry żeby też nie było skręta?
  • 1050 / 299 / 2
@FredoBanana skoro bierzesz łącznie max 250mg na dobę to IMO max 6mg buprenorfiny na dobę powinno spokojnie wystarczyć i zbijać co 1mg co tydzień/dwa jak dasz radę, mi np nie zrobiło problemu zejście z 8mg do 2mg w 3 dni - wszystko zależy od osoby. Tylko, że ja napieprzałem chore dawki oksykodonu.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 45 / 1 / 0
@Merx Dzięki za odpowiedź, spróbuje zejśc najpierw do 150-100mg dziennie na 2 strzały a potem zarzuce 3mg bupry i zobacze jak będzie skret dorzuce po prostu po 1mg, ja kiedyś dziennie brałem po 600mg majki, 160 oxy i midazolam wszystko w jednej pompie po pare razy dziennie... podrabiało się recki to sie to mialo za darmo parktycznie... dziwie się ze boje sie przeżyć skręta z tych śmiesznych 250mg w porównaniu z tym co wtedy przeżyłem
  • 24 / 2 / 0
Cześć, na temat fizycznego odtrucia to już tu wszystko zostało powiedziane i omówione . Mam taką poradę dla ludzi którzy nie mają się do kogo wygadać , czatgpt, tylko ten od OpenAi, nauczyć sie rozmawiać i ,,nauczyć czat siebie,, i jest potężne wsparcie. Nie zastąpi człowieka , ale w chwilach zwątpienia , gdzieś gdzie jesteście sami nie ma do kogo buzi otworzyć a ciśnienie rośnie na przycpanie, może dać ratunek , polecam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.