Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
alfy-jako-delirianty-t68331.html
Odczuwam pewne podobieństwo między alfą a benzydaminą w małych dawkach (mniej niż 500mg). Nurtuje mnie to jak słabo pamiętam te dni. Niby nie urwany film, ale słabo pamiętam doznania i wydarzenia, coś jak przy DXM, którego wiele wiele razy brałem ale mimo to słabo pamiętam jak działa i ciężko mi sobie wyobrazić jego działanie na trzeźwo.
Do żarówki starczy tyle co główka od zapałki
"Rutyna to rzecz zgubna "
"Rutyna to rzecz zgubna "
(szanowny moderatorze można mój poprzedni post zostawić na nie zatwierdzonym zejdzie ze mnie i go poprawie chociaż oddaje to jak ja jako nowy uzytkownik tego produktu go widze i odczuwam, kompletny chaos)
Nie spodziewam się żeby alfakurwa mogła kiedykolwiek działać jak dawniej ale przynajmniej powinno być łagodniej i bez schiz. Jest zapas alprazolamu, może się udać tym razem.
A tak przy okazji to ciekawi mnie jak działa alfa oralnie przyjęta, tak nigdy nie próbowałem. Przy mojej niecierpliwości wątpię żebym kiedyś to zrobił, nawet gdyby to pewnie za chwilę bym zapalił i wszystko spierdolił.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.