przypominam tylko, że temat jest o subst. czynnej zwanej B U P R O P I O N E M, nie jest to wątek ogólny e-recept, ani wątek o MPH czy tymbardziej ADHD. Więc proszę trzymać się głównego wątku tematu.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Chcialem dodac post do watku o 3-CBP, co dotyczy rekreacyjnego przyjmowania bupropionu, ale tam posty z 2015. Dodam też, że dorzutki są naprawde średnie, po może 4 już raczej nic nie czuć, Potrafi wyjebać gały mocno, oraz spowodować "emkową" senność jesli wiecie o co mi chodzi. Doustnie na mnie nie dziala nawet w duzych dawkach (tak, kruszone). IMO serio spoko stymulant, lecz nie zamierzam go naduzywac przesadnie. Na pewno kreska z 150mg w lozku by postawila na nogi czlowieka po 3 godzinach snu jak musi wstać. Zjazd? Ogromna senność, haluny (nie jakies paranoidalne, po prostu dziwne).
Jeśli ktos chce isc w moje slady, co odradzam, to uwazajcie na padaczke ktora bupro moze wywolac, oraz delirium ktore wystepuje po wysokich dawkach (dziala na receptory nikotynowe - acetylocholina, te sprawy, ale to kazdy wie). W konsekwencji działa jak aviomarin czy tam bieluń, dph.
I na koniec, nie zachecam do cpania kurwa antydepresantów, znajdzcie sobie prawdziwe narkotyki, ja jestem po prostu idiotą ktory ma za duzo wolnego czasu. No ale jesli ktos już to robi, to opiszcie swoje doswiadczenia. Stay safe, love yall.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
@Hanalena, dziś wziąłem 150 mg. Lek leżał u mnie przez miesiąc, teraz zdecydowałem się go brać. Dziś żadnych efektów ubocznych, chociaż pregabaliny miałem tylko 50 mg.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
22 maja 2025Baltimore pisze: Czy łączne stosowanie bupropionu i pregabaliny zwiększa ryzyko wywołania padaczki?
Ogólnie dobre combo, nieco redukuje uboki bupropionu – również problemy z zasypianiem.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.