Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 366 / 0
Moze cie potrzepac z trampkiem i LSD a efekty tego moga byc tragiczne bo trzepanie na kwasie to takie kombo ze o huj. Benzo oslabia kwasa znacznie.
  • 6 / / 0
a gdyby trampka zastąpić DXM?
  • 2104 / 465 / 37
Poczekaj ze 4 dni, zwłaszcza jeśli jadłaś długodziałające benzodiazepiny typu klonazepam. tramadolem nie podbijaj pod żadnym pozorem, można drgawek dostać.
Lubisz koks?
  • 5 / 2 / 0
Modafinil 200mg, fluoksetyna 20mg (brana stale od dluzszego czasu) i karton 150 bodajze - oceniam pozytywnie. Z psylo natomiast bardzo pozytywnie.

Ogolnie z kwasem jesli juz cos na stlumienie tripa to przeciwpsychotyczne ale podstawa to ustapic, pamietac ze czas plynie, faza sie skonczy kiedys. Lezec i spokojnie chillowac. Akceptowac co przyjdzie. Nie walczyc z tripem, z myslami.

Trazodon chyba kiedys byl stosowany jako anksjolityk. To stary lek i pierwotnie mial chyba takie zastosowanie. Pozniej na dlugo poszedl do lamusa na rzecz ssri i snri a stosunkowo niedawno wrocil wlasnie jako antydepresant wspomagajacy terapie ssri i problemy ze snem.

Ogolnie jest nieciekawy dla mnie. Powoduje ultra migreny, zashpianie po nim nadal latwe nie jest a nastepny dzien to zamula niesamowita.

Na kwasie bym uwazal, lek powoduje mocne wyrzuty serotoniny.

Opio, benzo, alko plus kwas? Standardowo tego sie nie laczy. Do kwasu zero alko, zero depresantow.

Zgodnie z wykresem opozycyjne do psychodelikow sa leki przeciwpsychotyczne. A do stymulantow, depresanty.
:grzybki: :lsd:
  • 564 / 52 / 0
Siema, ryzyko sero syndrome?
150mcg 1cplsd + 10mg 4homet+25mg 2cb + 65mg 6apb + 2fketamina
Predzej martwy niz slaby
  • 578 / 73 / 0
Czy zachodzi interakcja pomiędzy lizergamidami a bupropionem?

scalono /Devixo

bupropion od czterech dni w dawce 150 mg, zapomniałem o pregabalinie – 225 mg od około miesiąca. Plan na lizergamid: 70–140 µg czegoś, co ma być LSD-25.

Proszę o doradztwo i scalenie.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 5064 / 866 / 0
Znając Twoja historię i to jak wpadasz w panikę odpuściłbym.
Jak wejdzie jakieś zapętlenie myśli na ten temat to kaplica.
A pisales że jesteś hipochondrykiem
Koniecznie jakieś benzosy w pogotkwjh.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 578 / 73 / 0
@ledzeppelin2, już w dużej mierze to ogarnąłem. Od wyjścia w połowie kwietnia ze Świecia ataku nie miałem ani razu. Po latach wreszcie mogę normalnie palić trawę. Największe schizy miałem w 2018. Chciałbym wziąć mało kwasa, tylko chcę wiedzieć, czy nie kłóci się z NDRI jak z SxRI.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.