Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
4-MMC, bezdyskusyjnie.
  • 632 / 104 / 0
Myślę że mi się zmieniało na przestrzeni ostatnich lat ale w ostatecznym rozrachunku to chyba zioło i LSD.
Zioło tak na codzień a LSD szanuję jako drag do wzięcia raz/dwa razy do roku i przeżycie tego tripa.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 161 / 12 / 0
Moje wynalazki odeszły w przeszłości.
Czychają nowe, takie jak 0,25g 5meodmt
A moim nalogowym codziennym narkotykiem jest kilka rz3czy.
Składają się one z alkoholu (piwa), benzodwudizepind oraz trawy.
Szczerze, od trawki trudno się uwolnić, zaczarowała mnie. Romansujemy długie miesiące 😆
  • 4 / / 0
Trudno wybrac ulubiony %-D
Ale gdybym juz miala wybierac to na 1 miejscu oxy🏆 zaraz za tym DXM i kwas
  • 1979 / 325 / 0
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 2302 / 396 / 0
Roślina konopia indyjska i jej kwiaty marihuany.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Hoffmann style. Łąka, niebo, woda. Jakby tak jeszcze iść przez tę łąkę, trzymając za rękę partnerkę życiową, położyć się na łące i patrzeć w niebo. Czyste szczęście, Felix Felicis.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.