Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
97
11%
amfetamina
74
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
51
6%
Inny
149
17%

Liczba głosów: 862

ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
4-MMC, bezdyskusyjnie.
  • 631 / 103 / 0
Myślę że mi się zmieniało na przestrzeni ostatnich lat ale w ostatecznym rozrachunku to chyba zioło i LSD.
Zioło tak na codzień a LSD szanuję jako drag do wzięcia raz/dwa razy do roku i przeżycie tego tripa.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 160 / 11 / 0
Moje wynalazki odeszły w przeszłości.
Czychają nowe, takie jak 0,25g 5meodmt
A moim nalogowym codziennym narkotykiem jest kilka rz3czy.
Składają się one z alkoholu (piwa), benzodwudizepind oraz trawy.
Szczerze, od trawki trudno się uwolnić, zaczarowała mnie. Romansujemy długie miesiące 😆
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.