Ostatnio kupowałem więc dam Ci odpowiedź. Recepta i ja w ulubionej aptece.
Oto co mnie spotkało.
Selgres 5mg brak na stanie apteki ale na zamówienie na next day do odbioru, i tak bylo. Z mojego doświadczenia nie ma żadnego problemu.
Ja sam sobie takie leczenie wtedy wybrałem.
Rozumiem też poprzerabialem SSRI,SNRI,TLPD, SARI itd:) Mialem wrażenie, ze po jakimś czasie przestało sele na mnie działać (moze po 2 lub 3 miesiącach?)
@paxtiniarz
24 kwietnia 2025kwasiarz pisze: @psycho112233
Ostatnio kupowałem więc dam Ci odpowiedź. Recepta i ja w ulubionej aptece.
Oto co mnie spotkało.
Selgres 5mg brak na stanie apteki ale na zamówienie na next day do odbioru, i tak bylo. Z mojego doświadczenia nie ma żadnego problemu.
Wlasnie szukam legitnego zrodelka selegiliny do testow by podzialac cos przeciw anhedonii i tego braku pradu w glowie. probowalem wielu rzeczy poza SSRI i nie chce ich probowac.
Wybieram sie niedlugo do Polski robic prawko na Moto i myslalem zeby podjechac prywatnie do jakiegos psychiatry i przypalic jana ze bralem SSRI i nie pomagaly, czy mi nie wypisze selegiliny. Ty jak gadasz z dokiem? Ciezko dostac recepte? PS. jakbym szedl to i tak prywatnie
Biorę tylko 2 dni ale delikatne działanie na dopaminę już czuć, ja biorę doustnie połykając w dawce 5mg i na tej dawce zostanę z tydz-dwa żeby zobaczyć czy coś zadziała ten lek pozytywnie , nie będę szedł powyzej 10mg d-o , pobiorę i dam znać , na forum widzę że 5mg to 1.5podjezykowo a niektórzy ładne dawki tu stosowali.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.