Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 226 / 10 / 0
Dostępna w aptekach jest już selegilina? Jakie nazwy dokładnie? Potrzebuje sprawdzić apteczną bo używam prochu.... Jak ktoś chce mi pomóc priv
  • 141 / 7 / 0
Selgres
  • 483 / 14 / 0
@psycho112233
Ostatnio kupowałem więc dam Ci odpowiedź. Recepta i ja w ulubionej aptece.
Oto co mnie spotkało.
Selgres 5mg brak na stanie apteki ale na zamówienie na next day do odbioru, i tak bylo. Z mojego doświadczenia nie ma żadnego problemu.
  • 45 / 7 / 0
Jak działanie selegiliny na aspety depresji, derealizacji i funkcji kognitywnych ? Zmęczyło mnie już branie tych wszzystkich SSRI, SNRI i neuroleptyków które nic nie daja i tlyko zamulają. Polecanie Sele?
  • 483 / 14 / 0
Mi pomogło na depresje i funkcje kognitywne ale znowu nasiliło po jakim czasie mocno nerwicę i lęki, przez to zacząłem brać z benzo i czułem się dobrze ale ten mix uzależnia. Brałem tylko kilka miesięcy, później w szpitalu mi odstawili ale to inna historia.
  • 45 / 7 / 0
@kwasiarz jaką dawke brałeś? jakie skutki uboczne? działanie słabło z czasem? na co dostałeś ? Ja mam w szufladzie ale się trochę cykam jak przed każdym nowym wynalazkiem, ale jestem już zmęczony tymi śmiesznymi SSRI, SNRI itd
  • 483 / 14 / 0
Na początku 5mg po jakims czasie 10mg dziennie. Skutki uboczne? No u mnie nasilenie nerwicy, lęków, innych nie bylo u mnie lub nie pamietam.
Ja sam sobie takie leczenie wtedy wybrałem.
Rozumiem też poprzerabialem SSRI,SNRI,TLPD, SARI itd:) Mialem wrażenie, ze po jakimś czasie przestało sele na mnie działać (moze po 2 lub 3 miesiącach?)
@paxtiniarz
  • 45 / 7 / 0
ktoś testował w niskich dawkach (np. 1.25 , 2,5 mg co 2,3 dni?) Po odstawieniu macie taki lepszy humor? Parę dni brałem i raz wieczorem taka wkrętka że mam niskie ciśnienie i jak usne to się nie obudzę ;d
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.