Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 226 / 10 / 0
Dostępna w aptekach jest już selegilina? Jakie nazwy dokładnie? Potrzebuje sprawdzić apteczną bo używam prochu.... Jak ktoś chce mi pomóc priv
  • 140 / 7 / 0
Selgres
  • 477 / 13 / 0
@psycho112233
Ostatnio kupowałem więc dam Ci odpowiedź. Recepta i ja w ulubionej aptece.
Oto co mnie spotkało.
Selgres 5mg brak na stanie apteki ale na zamówienie na next day do odbioru, i tak bylo. Z mojego doświadczenia nie ma żadnego problemu.
  • 37 / 5 / 0
Jak działanie selegiliny na aspety depresji, derealizacji i funkcji kognitywnych ? Zmęczyło mnie już branie tych wszzystkich SSRI, SNRI i neuroleptyków które nic nie daja i tlyko zamulają. Polecanie Sele?
  • 477 / 13 / 0
Mi pomogło na depresje i funkcje kognitywne ale znowu nasiliło po jakim czasie mocno nerwicę i lęki, przez to zacząłem brać z benzo i czułem się dobrze ale ten mix uzależnia. Brałem tylko kilka miesięcy, później w szpitalu mi odstawili ale to inna historia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.