Z góry dziękuję za odpowiedzi
Powód: poprawiono brzmienie tematu
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
To samo pomyślałem,w międzyczasie zasłyszałem że może "gotował" temat w celu zwiększenia mocy (dla mnie brzmi bezsensownie bo to zawartość,czystość i kilka innych czynników wpływa na moc substancji) ale kto wie,dzięki za odpowiedź
02 października 2022NoOneFromNowhere01 pisze: Witam,ostatnio na melanżu z metą w tle zauważyliśmy,że jeden z uczestników wieczoru high speedowego po skruszeniu na proch tematu wysypał na tacę porcelanową (to samo w sobie normalne) po czym włożył ją do mikrofali i przez 30 sekund podgrzewał (niestety nie wiem w jakiej temperaturze).Moje pytanie brzmi po co?
Z góry dziękuję za odpowiedzi doodle jump
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.