ODPOWIEDZ
  • 361 / 49 / 0
Widać, że doświadczony z Ciebie wojownik bo na twoją wagę nie powinieneś brać więcej niż 150 ale coś czuje, że wtedy to nawet by Cie nie ruszyło :P

Nie mniej jak człowiek bierze dość często Mke.. (wiecej niż raz miesiacu) to później efekty przy braniu mogą być dość różne. Sam ostatnio niestety przeholowałem i dosłownie MUSZE sie zregenerować odstawiając na długi okres mke. No niesety organizm już nie 20 latka XD - Cale szczescie, ze nic innego nie biore.
Cogito ergo sum
  • 4 / / 0
Wiesz co chyba mam jednak wieksza tolerancje, bo pamietam, że za pierwszym razem właśnie kolega mi zaproponował 150 i coś tam mnie posmyralo, ale nic szczególnego, dopiero właśnie dorzutka drugie 150 zadziałała wtedy idealnie. Nie uważam się za wprawionego wojownika. Ostatnio w styczniu jakoś dropsy leciały, więc receptory po 4 miesiacach zdarzyły się już w jakims stopniu zregenerowac. W każdym razie następny raz będę jednak robil większe przerwy pomiędzy dorzutka, albo zacznę od 180-200.
  • 1 / / 0
Ja jak pierwszy raz brąłem pixy jakies tam zielone angry birds to byla euforia speed tego typu podobno dawka 150mg. a potem przy dawkach deklarowanych 200-300mg jakies chore halucynacje wizualne np. sciany w miesjach przejsc ludziom sie maski na twarzy pojawialy, widzialem doslownie wystep jakichs dzieci, albo sie ludzie w klocki lego zamieniali. co dziwne bylem w stanie je odroznic od rzeczywistosci po kilku sekundach a faza zawsze jakos w okolicach 3h trwa a potem zjebka spac sie chce i wogóle. i sie tak zastanawiam cos jest ze mną nie tak czy moze z tym co biore bo ilu osob bym nie zpaytal nikt takich halucynacji jak ja nie mial mimo brania emki od dluzszego czasu (mam na mysli moc halucynacji). a z tego co zdązylem sam sie "dowiedziec" to poprostu łeb mi sie przegrzewa. a te halucynacje to na rejwach takie mocne tylko normalnie to jakies znaczki czy falujący obraz.
  • 361 / 49 / 0
Po sposobie twojej wypowiedzi mam wrażenie, że mka to chyba tylko dodatek do reszty co bierzesz? Z łapką na sercu?
Cogito ergo sum
  • 133 / 10 / 0
Łooo ja po MDMA kiedyś miałem jednego z najgorszych bad tripów w życiu. Fakt pomieszałem trochę substancji: legitne pixy punishery, duże dawki THC w postaci ciastek, feta (na niej w tedy byłem w ciagu) I ogromne ilości alko. Jak mnie wypierdzieliło.... czułem że wychodzę z ciała, tracę kontrolę nad sobą, mocna derealizacja, zalewające mnie poty, milion myśli na raz, atak paniki. Przez kolejne kilka dni chodziłem jak zombiee i musiałem udać się do psychiatry i spowrotem zacząć przyjmować leki na nerwice.
  • 1 / / 0
po 12 h na cmc poprawiłem pixa na MDMA i tez krzywa faze złapałem. mocny stan lekowy. bałem sie wyjsc do sklepu do ludzi. miałem wrażenie ze kazdy widzi ze jestem porobiony i dziwnie sie zachowuje. od tamtej pory nie mieszam xd
  • 18 / 1 / 0
15 kwietnia 2025D4RKJOY pisze:
Nie mniej jak człowiek bierze dość często Mke.. (wiecej niż raz miesiacu) to później efekty przy braniu mogą być dość różne. Sam ostatnio niestety przeholowałem i dosłownie MUSZE sie zregenerować odstawiając na długi okres mke. No niesety organizm już nie 20 latka XD - Cale szczescie, ze nic innego nie biore.
To prawda, czasu nie oszukasz... po ostatnim locie z emką (w sumie niedużo, ale przez kilka dni ok 100-180 mg) przez kolejne kilka tygodni nie mogłem dość do siebie w kontekście poziomu serotoniny i możliwości skupienia się na czymkolwiek - wydajność w pracy jakies minus 50% - dobrze, że zanim pozwalam sobie na takie loty (świadom późniejszych skutków) staram się nadgonić i wyprzedzić robotę o przynajmniej 3-6 tygodni xD.
Btw. jakiego typu naturalną suplementacje stosujecie na podbicie serotoniny po ciągu? Lub jakiego typu leki bez recepty? No i rzecz jasna ile mniej więcej czasu może trwać odbudowa (wiem, że to kwestia indywidualna+cała masa innych zmiennych, ale chociaż na oko - czy raczej mówimy o 2-3 dniach, czy 2-3 miesiącach)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.