ODPOWIEDZ
  • 356 / 49 / 0
Widać, że doświadczony z Ciebie wojownik bo na twoją wagę nie powinieneś brać więcej niż 150 ale coś czuje, że wtedy to nawet by Cie nie ruszyło :P

Nie mniej jak człowiek bierze dość często Mke.. (wiecej niż raz miesiacu) to później efekty przy braniu mogą być dość różne. Sam ostatnio niestety przeholowałem i dosłownie MUSZE sie zregenerować odstawiając na długi okres mke. No niesety organizm już nie 20 latka XD - Cale szczescie, ze nic innego nie biore.
Cogito ergo sum
  • 4 / / 0
Wiesz co chyba mam jednak wieksza tolerancje, bo pamietam, że za pierwszym razem właśnie kolega mi zaproponował 150 i coś tam mnie posmyralo, ale nic szczególnego, dopiero właśnie dorzutka drugie 150 zadziałała wtedy idealnie. Nie uważam się za wprawionego wojownika. Ostatnio w styczniu jakoś dropsy leciały, więc receptory po 4 miesiacach zdarzyły się już w jakims stopniu zregenerowac. W każdym razie następny raz będę jednak robil większe przerwy pomiędzy dorzutka, albo zacznę od 180-200.
ODPOWIEDZ
Newsy
Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?