13 maja 2025poison30 pisze: w sensie, zapłaciłeś 30zł za 26 tabletek i jesteś szczęśliwy?
Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
Wątek aktualnie zszedł na dziwną drogę, z jednej strony zrobiło się merytorycznie a z drugiej strony połowa postów to narzekanie użytkowników na życia kodeiniarza, sam nie jestem święty w tej kwestii ale tęsknie za tym działem z okolic 2021 roku i czasem lubię sobie przejść do starych postów i poczytać z sentymentu.
Może ludzie ze mną się tutaj ze mną zgodzą może nie, jak coś to zapraszam do podpięcia się pod moją prośbę.
imagine byc cpunem jak to najlepiej i najgorzej na swiecie chyba
edit: jeszcze kurwa kindercpunem bo chwilowo dojscia ani kasy nie ma nie ma do "powaznych dragow"
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
Nie wnioskuję o Solpadeine, bo to jakiś cenowy pierdolnik, ale Neo?
Antidol kocham za szybkie, przecudowne wejście, ale całość trwa... za krótko. Thioco brałem w ciągu tych 18 lat przyjaźni z kodeiny Fosforanem tylko raz i to było coś okropnego, ale ze względu na wygodnictwo, brak objawów zatrucia tymolem i czyste 200mg z paczki, które często w zapomnieniu wydawane są po 8 sztuk (bo to niepopularny lek), brak nienaturalnych Paracetamoli i Sulfogwajakoli - jest alternatywną numer jeden i imo - 300mg z Antka pojedzone 600-tką z Neo daje i wejście i dłuuuugie działanie.
Zapomnieliście o tym leku, czy naprawdę wolicie Sulfo, zamiast ot, Tymianku? XD
Dalej, dorzucać mi tu tę Neo! Tentychmiast naten!
Świat jest sam w sobie najbardziej nie sprawiedliwym miejscem na świecie.
Miałem skończyć z ćpaniem całkowicie, zapowiadało się dobrze, i rzeczywiście, skończę przygodę z kodeiną.
Skończę ją po to żeby zacząć nową przygodę, z helupą. Może i umrę szybciej, może i umrę jako ćpun, ale przynajmniej umrę z poczuciem jakiegoś szczęścia.
Szczęścia z którym nie dane było mi się urodzić, a te ochłapy które jednak przy narodzinach dostałem i tak zostały mi zabrane.
@slodkapszczolka wiesz co kazdy ma przejebane w zyciu, nie laz i nie uzalaj sie jak ci ciezko bo kazdy ma ciezko i nikt nie chce sluchac jak ci smutno. Ja jestem socjopata i mam zaburzenia lekowe do tego dzisiaj stracilem prace a tobie kurwa smutno, stary naprawde zastanow sie nad soba z kodeiny przechodzisz odrazu na heroine, przeciez ty sie ziomek skonczysz, umrzesz jak bedziesz prowadzil takie zycie. Wiem ze to co pisze jest troche ostre ale taka jest prawda
elo
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.