Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 253 / 79 / 0
23 kwietnia 2025Piroman2 pisze:
To bardziej miłość niż "nałóg"
trudno o celniejsze podsumowanie opio.

a sprzedaja... a widziales kiedys, w bylo nie bylo handlu, jakies premie za niesprzedawanie?
btw jeden znamienny cytat a'propos sprzedawania i aptek "do pokrycia z przyszłych zysków".

tam po drugiej stronie lady nie stoja idiotki, chociaz wyjatki sie trafiaja. jak wszedzie. te na plus rowniez.
i nie chodzi o "nasi tu byli" choc to to swoja droga.

jak wiedza ze ktos jest wjebany, to wiedza tez ze nie kupi tu, kupi 50 metrow dalej.

a przypalowym klientom, umiejacym jednak zachowac sie kulturalnie to i bez problemu dadza sprzet za friko jak drobniakow braknie.

warto to docenic, nie wszedzie jest tak dobrze.
  • 116 / 34 / 0
Polecam szybkie cięcie dawek jak wyżej sugerowano. Ja śmiało mogę zejść z 4 dużych czyli 1000mg do 2 dużych i po niecałym tygodniu do 1 dużego. Tylko trzeba się przygotować do tego, że grzania nie będzie czuć. Ale lepsza szybka redukcja od CT po którym składam się jak origami i lecę do apteki po 48-72h.

Właśnie będę obcinał dawkę do 8 tabletek thio dziennie, więc przetrwałem ponad tydzień bez wyczuwalnego grzania. No i bez pomocy dexa. Pomaga trochę THC-V, bo mniej zamula od zwykłego ale też upuszcza trochę ciśnienia.
  • 3442 / 715 / 9
24 kwietnia 2025freezin9moon pisze:
jak wiedza ze ktos jest wjebany, to wiedza tez ze nie kupi tu, kupi 50 metrow dalej.
Święte słowa. Swego czasu miałem zniżkę na dużą neoazarinę w najbliższej aptece, którą wynegocjowałem tekstem: "dobra, to pójdę pod górkę."
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 762 / 174 / 0
Miałem kasę i 3 dnia odstawki jednak poległem. Chciałem też ten ostatni raz po prostu. 480mg i było świetnie. Ale chujowe działanie. Już mi się nie podoba. Mam cudowną pregabę <3.
  • 762 / 174 / 0
Kurrwa jaki kac kodeinowy...
Zamuła jak skurwysyn. Przez morfinę zalegającą we krwi. O kurwa, dwie kawy, a ja czuję, że usnę. Nie, kurwa ja już nie chce tych stanów. Kurwa wyrosłem z tego, poważka. Jeszcze dzisiaj wrzuciłem 750mg pregaby by nie chciało się lecieć do apteki. Na poważnie fetki mi trza. No, ale nie mogę, nie mam kasy też. A idźta fchuj.
  • 61 / 10 / 0
A zycze powodzenia. Prega dobra opcja na tego typu zapedy, ale nadal trza sie pilnowac. QQ Mialem jakis czas temu sytuacje, ze prega skutecznie odsuwala chec, tudziez mysl by przygrzac. Po prostu zajalem sie soba, jakos. Szlo dobrze, nawet bardzo, ale przegralem po tygodniu, bo w sumie to zrobilbym sobie spacer a no z pustymi rekoma nie bede wracal do domu XD
  • 960 / 81 / 0
Ja tam w sumie lubię to uzależnienie, jednak jak wiadomo kto nie robi przerwy ten szybko traci nerwy… Ja wychodziłem z nałogu redukując po swojemu, chociaż jest tu gdzieś poradnik od administratora. CT próbowałem w przeszłości.
Kiedy się człowiek ugania za towarem, to gdy przychodzi odstawka pozostaje uczucie pustki. Parę mięsięcy potrzebowałem, aby znów odczuwać przyjemność z pracy.
Teraz oczywiście czasem sobie pozwolę, byleby nie codziennie.
Tak mówi każdy ćpun:/
Dziś dla odmiany MDMA.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.