Gdzieś się mówi że jelita drugi mózg nie i też jest w ogóle tekst taki żeby czachę wyluzować też. To jest splątane. Myślę że luzując kichę luzujesz czachę.
Widzicie no Babilon to wszystko rozłączył a ja znowu chcę złączyć w sobie, być tym reaktorem żeby kurwa wracać do że tak powiem źródła, nie chcę kurwa entropii więcej. W sensie mówię tu w kontekście tego Pharmium u mnie że wiesz oni izolują a ja kurde znowu naprawiam wszystko w sensie że mandalę układam a oni niszczą.
Tylko oskrobane z otoczki ma się rozumieć.
@Zgienty
Trzymałem uciętą ćwiartkę przez jakieś 20 min. Nie wpadłem na proch, to musi od razu uwalniać piekielną gorycz. Bez połykania śliny. xD Jakby kazali nie oddychać bo czopka lepsza to kiedyś bym to może zrobił, w sensie dawny ja.
Mam nadzieję że u was porządnie nagrzane, bo u mnie zaczną odkręcać grzejniki dopiero pod wieczór.
Smacznej herbatki
Pozdrowia biedny chłopak z Podlasia
05 maja 2025Zgienty pisze: Leci mst podjęzykowo. Ostatnia faza, masakra. Ale aż się kolorowo zrobiło. Żonglerka roasami.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.