Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 34 / 6 / 0
@mara02

Takiego od termosu kubeczka zakrętki

A relanium mi nie dadzą więcej. Chyba że w nagłym przypadku. Coś tam czuję bo tolerancji nie mam na benzodiazepiny, pewnie dlatego

Jeszcze parę razy piłem, jest coś takiego że się kolory jakby wyostrzają na początku. Potem taka niby faza pobudzenie
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Kurde, oprócz tego cofania chwilowego, kiedy mdli, psuje humor myśl że nie będzie relaksu, a moim zdaniem najlepsze efekty to ogólne rozluznienie, a nie taki klimat który jest na początku reakcji że niby będzie coś w rodzaju noodowego otumanienia.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Ogólnie będę pił czaja z ok 28 torebek czarnej herbaty remsey parzony godzine (wczesniej waliłem kryształ (prawdopodobnie mefedron) i piłem alkohol na dodatek wypiłem czarna kawe z 5 łyzeczek) opisze wam jak to zadziała na mnie pomimo że piłem już wczesniej czaj to nie mieszałem tego z tyloma substancjami jeszcze będę brał chloroprotixen 50 o 23:47 wyjmuje torebki i zaczynam go pić
  • 2569 / 532 / 0
@matikoxik I uważasz, że mieszanie czaju z 'kryształem', alkoholem i 5 łyżeczkami kawy jest mądrym pomysłem, zdrowym chociażby dla serca/układu krążenia? Powodzenia, o ile dasz radę nam opisać te wrażenia to chętnie przeczytam.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
uważam że nie i nikomu nie polecam mieszać tak tych substancji ja mam tolerancje i mocną wytrzymałość na stymulanty ale ktoś inny może nie wytrzymać i może dostać ataku serca a jak ktoś sie zdecyduje na takie coś polecam coś zjeść przed wypicem takiej mikstury jeszcze jej nie wypiłem i szczerze sie boje ale już jest gotowa

Scalono; następnym razem używaj opcji edytuj / Vetulani44
00:30

wypiłem rece mi sie trzesą jak pojebane jakieś czuje sie mega przyśpieszony to jest coś innego niż sam czaj mega czuje że nie wiem co sie dzieje jebie mi sie strasznie w bani mega ciekawy ten mix
/
to tak czułem się jakbym miał blackouta po pomieszaniu wódki z mefedronem i bym był na skraju przedawkowania nie polecam rzygałem
  • 4287 / 697 / 2117
24 lipca 2024matikoxik pisze:
Ogólnie będę pił czaja z ok 28 torebek czarnej herbaty remsey parzony godzine (wczesniej waliłem kryształ (prawdopodobnie mefedron) i piłem alkohol na dodatek wypiłem czarna kawe z 5 łyzeczek) opisze wam jak to zadziała na mnie pomimo że piłem już wczesniej czaj to nie mieszałem tego z tyloma substancjami jeszcze będę brał chloroprotixen 50 o 23:47 wyjmuje torebki i zaczynam go pić
Stimy, depresanty i wszystko w jednym. Qwa, serio? :halu:

A potem ludzie dziwią się wchodząc na hajpa, że to jaskinia ultra-ćpunów. Samo picie herbacianego czaja z 28 saszetek jest już ładnym pierdolnięciem (jeżeli chodzi o moc). A reszty nie pochwalam, miksy z dupy w tym przypadku.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 9 / / 0
Ja piłem z 4 torebek najwięcej i było fajnie. Niesmaczne ale działa
  • 125 / 9 / 0
Piłem 2 razy.. chwilowa poprawa nastroju, przeczyszczenie, lekkie zawroty głowy i kołatanie serca.
Smak nie do opisania. cierpkie jebane...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.