4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Jeśli chodzi o samo wciąganie i zminimalizowanie spływu do gardła to przy pierwszych niuchach biorę kawałek plastikowej słomki i nieco pod skosem, do zewnętrznej strony ścianki i powoli niucham.
A przy zatkanym nosie jak najmniej smarkać, bo będzie jeszcze gorzej. Kiedyś musiałam sobie zrobić parówkę z olejkiem eukaliptusowym w trakcie tak mi nos zapchało od ciągłego smarkolenia 😅 Ale pomogło
Co do samego rozdrabniania to moździerz by byl ok czy szkoda się w to bawić?
  • 1 / / 0
Jestem czysty od kilku tygodni ale tęsknię za samym sniffem, co mogę wciągnąć poza tabaką bez konsekwencji zdrowotnych?
  • 10 / / 0
@Krzysiuuu90 pierwsze co przyszlo mi na myśl to mąka xdd
Pytanie tylko czy coś co nie da Ci kompletnie nic wystarczy. Skoro jesteś czysty od kilku tygodni zakladam, że chcesz wyjść z uzależnienia, bądź tylko zrobić chwilową przerwe. Myślę, że warto zajac czyms glowe, znaleźć pasje, zrobić coś co zawsze chciałeś. Nie wiem no moim zdaniem szukanie alternatywy dla sniffa jest kompletnie bez sensu.
  • 2114 / 625 / 0
Tabaka z cukru winogronowego ma zaspokajającą barwę, jeśli jest mentolowa to i szczypnąć w nochal umie, a i nie ma negatywnych konsekwencji zdrowotnych.
Przykład:
Ozona Snuffy Weiss
Medicated no. 99
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.