Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Sprawdź czy prawidłowo go przyjmujesz.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2024 przez walph, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 47 / 3 / 0
Podjęzykowo tak jak noopept która na mnie działa :)
  • 4 / / 0
Nie działa na Twój organizm, zły sklep
Wybierz jedno z powyższych
  • 30 / 2 / 0
Biorę kreatyne w ilsoci 5g dzienne juz od jakiegos miesiąca, noopept własnie wczoraj odstawiłem, zastanawiam sie na sunifiramem, bo mam go, brałem nie raz, ale ktos pisał ze nie można go łaczyć z kreatyna, o co w tym chodzi?
co sie stanie jak bede brał te 5g krety dziennie i jakies 10mg suni dziennie?
  • 4 / / 0
też mnie to ciekawi. W jaki sposób te substancję się kłucą.
  • 1934 / 107 / 0
25 marca 2024milionerzwyboru pisze:
co sie stanie jak bede brał te 5g krety dziennie i jakies 10mg suni dziennie?
Sunifiram nie można łączyć z kreatyną? Jestem praktycznie na kreatynie nonstop, stosowałem na niej noopept, sunifiram (może nie jakoś przewlekle) i nic nie zauwarzyłem, pierwesze słysze.

Nie stosujcie takich dawek i to na sam początek, to nie noopept żeby ładować 10mg pod język, standardowa dawka to 5mg i to na żołądek a nie pod język gdzie przyswajalność jest większa, ja stosowałem około 3mg pod język i spkojnie efekt był wyczuwalny.
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 125 / 17 / 0
Jaki sunifiram ma okres półtrwania, ile godzin na was działa?
Czy oprócz jedzenia choliny przed zażyciem sunifiramu(np z jajek z żółtkami) coś jeszcze potrzebne aby zadziałał prawidłowo? Łączył ktoś z was sunifiram z pregabaliną i fenibutem?
  • 972 / 266 / 0
@Patrykpatyk

Z 4h pamiętam działał i trza było dorzucić, podobnie jak noopiept.
  • 125 / 17 / 0
Dziś jestem na 150mg pregabaliny+400mg 5-htp+75mg baklofenu+15mg sunifarimu po zjedzeniu jajka, pod językowo, i natręctwa mniejsze o 50%, i adhd też bardzo fajnie wygładzone. I po sunifarimie nie miewam rozdrażnienia jak po tym gdy metylofenidat schodzi, także też bardzo na plus
  • 972 / 266 / 0
Sunifiram 2g dotarł na miejsce, a ja bezzwlocznie rozpocząłem testy laboratoryjne.

Przyjęta dawka to 24mg sniffem (wyjątkowo, na potem zrobię se już kapsułki).

Działanie szybkie, wyraźne, robi się cieplej i pogodniej.

Mam wrażenie, że mam więcej sił i lepiej odczuwam swoje ciałko - czyli standard.

Pod koniec dnia możliwe, że zedytuje posta i dam obszermiejszy raport.

Ogólnie, z kofeina i modafinilem to mega fajny zestaw.
ODPOWIEDZ
Newsy
Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Przemycali narkotyki z Kolumbii, trafią za kraty. Wyrok w głośniej sprawie

Od 4 lat i 3 miesięcy do 8 i pół roku więzienia - taki wyrok usłyszało w piątek sześciu mężczyzn należących do grupy przestępczej, która przemyciła z Kolumbii do Polski kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Sąd Okręgowy w Gliwicach wymierzył im także kary finansowe.