Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Sprawdź czy prawidłowo go przyjmujesz.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2024 przez walph, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 47 / 3 / 0
Podjęzykowo tak jak noopept która na mnie działa :)
  • 4 / / 0
Nie działa na Twój organizm, zły sklep
Wybierz jedno z powyższych
  • 31 / 2 / 0
Biorę kreatyne w ilsoci 5g dzienne juz od jakiegos miesiąca, noopept własnie wczoraj odstawiłem, zastanawiam sie na sunifiramem, bo mam go, brałem nie raz, ale ktos pisał ze nie można go łaczyć z kreatyna, o co w tym chodzi?
co sie stanie jak bede brał te 5g krety dziennie i jakies 10mg suni dziennie?
  • 4 / / 0
też mnie to ciekawi. W jaki sposób te substancję się kłucą.
  • 1934 / 108 / 0
25 marca 2024milionerzwyboru pisze:
co sie stanie jak bede brał te 5g krety dziennie i jakies 10mg suni dziennie?
Sunifiram nie można łączyć z kreatyną? Jestem praktycznie na kreatynie nonstop, stosowałem na niej noopept, sunifiram (może nie jakoś przewlekle) i nic nie zauwarzyłem, pierwesze słysze.

Nie stosujcie takich dawek i to na sam początek, to nie noopept żeby ładować 10mg pod język, standardowa dawka to 5mg i to na żołądek a nie pod język gdzie przyswajalność jest większa, ja stosowałem około 3mg pod język i spkojnie efekt był wyczuwalny.
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 163 / 26 / 0
Jaki sunifiram ma okres półtrwania, ile godzin na was działa?
Czy oprócz jedzenia choliny przed zażyciem sunifiramu(np z jajek z żółtkami) coś jeszcze potrzebne aby zadziałał prawidłowo? Łączył ktoś z was sunifiram z pregabaliną i fenibutem?
  • 1007 / 273 / 0
@Patrykpatyk

Z 4h pamiętam działał i trza było dorzucić, podobnie jak noopiept.
  • 163 / 26 / 0
Dziś jestem na 150mg pregabaliny+400mg 5-htp+75mg baklofenu+15mg sunifarimu po zjedzeniu jajka, pod językowo, i natręctwa mniejsze o 50%, i adhd też bardzo fajnie wygładzone. I po sunifarimie nie miewam rozdrażnienia jak po tym gdy metylofenidat schodzi, także też bardzo na plus
  • 1007 / 273 / 0
Sunifiram 2g dotarł na miejsce, a ja bezzwlocznie rozpocząłem testy laboratoryjne.

Przyjęta dawka to 24mg sniffem (wyjątkowo, na potem zrobię se już kapsułki).

Działanie szybkie, wyraźne, robi się cieplej i pogodniej.

Mam wrażenie, że mam więcej sił i lepiej odczuwam swoje ciałko - czyli standard.

Pod koniec dnia możliwe, że zedytuje posta i dam obszermiejszy raport.

Ogólnie, z kofeina i modafinilem to mega fajny zestaw.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.