Wybierz jedno z powyższych
co sie stanie jak bede brał te 5g krety dziennie i jakies 10mg suni dziennie?
25 marca 2024milionerzwyboru pisze: co sie stanie jak bede brał te 5g krety dziennie i jakies 10mg suni dziennie?
Nie stosujcie takich dawek i to na sam początek, to nie noopept żeby ładować 10mg pod język, standardowa dawka to 5mg i to na żołądek a nie pod język gdzie przyswajalność jest większa, ja stosowałem około 3mg pod język i spkojnie efekt był wyczuwalny.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Czy oprócz jedzenia choliny przed zażyciem sunifiramu(np z jajek z żółtkami) coś jeszcze potrzebne aby zadziałał prawidłowo? Łączył ktoś z was sunifiram z pregabaliną i fenibutem?
Z 4h pamiętam działał i trza było dorzucić, podobnie jak noopiept.
Przyjęta dawka to 24mg sniffem (wyjątkowo, na potem zrobię se już kapsułki).
Działanie szybkie, wyraźne, robi się cieplej i pogodniej.
Mam wrażenie, że mam więcej sił i lepiej odczuwam swoje ciałko - czyli standard.
Pod koniec dnia możliwe, że zedytuje posta i dam obszermiejszy raport.
Ogólnie, z kofeina i modafinilem to mega fajny zestaw.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.