Ogarnianie chajsu i ten jebany brak motywacji do życia na trzeżwo
Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
Wkurwia mnie to, że nie umiem być na prawdę szczęśliwy bez dragów(chociaż też pomagają mi przetrwać, to jebane życie), że do końca życia pewnie będzie coś leciało, że jestem w tym uwięziony
Strata bliskich osób. Nie słuchałem rad, olewałem eh dużo jeszcze mnie wkurwia. Wolniejszy samorozwój, trudność w relacjach z osobami trzeźwymi. Bez narkotyków nie nawidze nawet wychodzić do ludzi. Różne afery. Mógłbym jeszcze sporo powymieniać eh.
Po strzale zaś timer, który ściśle odmierzał czas do kolejnego.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Chuj, że z konsekwencjami.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.