Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 43 / 13 / 0
Najbardziej to wkurwia to czekanie do piątku (umowa z ludźmi, ćpam tylko w piątki i maks 2 dniowy ciąg w miesiącu)

Ogarnianie chajsu i ten jebany brak motywacji do życia na trzeżwo
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 149 / 13 / 0
Narkotesty kurwa jebane te
  • 68 / 10 / 3
Brak hajsu, życie na trzeźwo, ostracyzm ludzi, duzo tego tej
Czekałam na jej reakcję. Powiedziała: „Jules bez dragów jest tu potwornie nudno”. Wtedy zrobiło mi się jej bardzo żal

Masz jakąś sprawę? Napisz na oooizneb@hyperreal.email bądź na czacie

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
  • 290 / 36 / 0
Czuję trochę jakbym stał w miejscu mimo braku ciągów. Życie się toczy partnerki nowe prace, ale czuję się ciągle jakbym miał 17lat jakby czas się zatrzymał.
Wkurwia mnie to, że nie umiem być na prawdę szczęśliwy bez dragów(chociaż też pomagają mi przetrwać, to jebane życie), że do końca życia pewnie będzie coś leciało, że jestem w tym uwięziony
Strata bliskich osób. Nie słuchałem rad, olewałem eh dużo jeszcze mnie wkurwia. Wolniejszy samorozwój, trudność w relacjach z osobami trzeźwymi. Bez narkotyków nie nawidze nawet wychodzić do ludzi. Różne afery. Mógłbym jeszcze sporo powymieniać eh.
  • 151 / 23 / 0
Mnie najbardziej wkurwia okłamywanie samego siebie i wszystkich dookoła..
Przedstawienie musi trwać.
  • 2115 / 625 / 0
Najbardziej wkurwiało czekanie, gdy było się przed strzałem. Wieczne oczekiwanie, jak Burroughs pisał; 90% życia ćpuna to czekanie.

Po strzale zaś timer, który ściśle odmierzał czas do kolejnego.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2 / / 0
Najbardziej wkurwia fakt że bycie cpunem mi się podoba. Nie wiem jak u was w mieście ale w moim narkomani i dilerzy tworzą pewnego rodzaju społeczność każdy się zna i każdy na swoje uniwersum. Afery plotki zdarzenia czasem czuje się jakbym oglądała jebany serial dlatego życie cpuna tak wciąga.
  • 132 / 39 / 0
Pełne wyższości spojrzenia w niektórych aptekach. Na początku gardziłam sobą z tego powodu, teraz gardzę tymi pizdami. Chuja ich obchodzi czemu kupuję lek bez recepty i co z nim robię jako dorosła osoba. Swoje aroganckie, pełne politowania spojrzenia niech zachowają dla nastolatków kupujących acodin. Już mnie to tak wkurwia, że jest jedną z motywacji do nie brania kodeiny.
  • 39 / / 0
Ta zgadza sie, mnie też wkurwiają apteki, ale raczej z logistycznego punktu widzenia jak znajdowanie czasu czy ustalanie szlaku pielgrzymki na bierzący dzień wybierając te apteki w których się nie było pare dni i które są w miarę po drodze i otwarte w danym dniu. Spojrzenia mam raczej albo w dupie albo już znikneły bo latam po fajne tabletki do aptek już prawie od 20lat, ale dalej się chyba zdarzają. W kilku na mój widok już idą w strone gdzie jest kodeina. No i uboki od substancji w tabletkach kodeinowych. Chyba sie wkurwie i zaczne kupować od vendorów albo od typków z cebulki.
  • 64 / 10 / 0
Mnie wkurwia, tak jak innych czytając topic, ta niechęć i brak motywacji do wszystkiego. Brak możliwości odczuwania szczęścia bez leków. A to z kolei prowadzi do drugiej wkurwiającej rzeczy czyli tego głosiku w głowie, że jak chcesz sobie zafundować szczęście, to przecież zawsze możesz.
Chuj, że z konsekwencjami.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.