4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1374 / 221 / 0
Miałem niedawno próbkę mefedronu i podałem ją iv tylko niepotrzebnie podzieliłem ją na dwa i byłem już zrobiony fetą. Także wjazd ledwo poczułem, pewnie byłoby lepiej gdybym całość podał na raz.
  • 1885 / 421 / 4
nie chcę nikogo moralizować, ale przed zapodaniem iv - sprawdzasz wgl. czy dostałeś mefedron?

jak np w próbce będzie: NEP ? hEX? albo nie daj boże alfa?
jak to u Ciebie wygląda? masz sprawdzone źródło? bo to jedyna opcja w której w ciemno lecisz w kabel...
DXM
  • 1374 / 221 / 0
@DuchPL ufam vendorowi, ale prawdę mówiąc nigdy tego nie sprawdzałem, waliłem jak leci. Kiedyś nawet ta niepewność mnie ekscytowała, później już miałem to w dupie.
  • 51 / 1 / 0
@DuchPL wg mnie to nie takie proste z tym sraniem, po 4mmc nie muszę wcale, a po klefedronie przeczyszczenie po minucie
  • 1374 / 221 / 0
Czasy stacjonarek przeżyłem w Irlandii i wtedy wszystko chodziło w anonimowych samarkach z głupimi nazwami typu Pablo, Magic czy Charlie. Zwłaszcza Magic było zajebiste i wyróżniało się na tle reszty, myślę że to był mefedron ale może jakaś mieszanka z MDPV na przykład. Było też kilka prochów które były słabe, ale raz byłem w miejscu gdzie walało się od chuja igieł i strzykawek i właśnie te puste samary, cokolwiek to było najwyraźniej dobrze wjeżdżało dożylnie, mi wtedy do głowy nie przychodziło żeby pukać chociaż bujałem się z kumplem który wcześniej zapodawał heroinę także mógł mnie nauczyć. Bóg wie co by się ze mną stało gdybym już wtedy wszedł w iv i nie weszła by wkrótce delegalizacja.
  • 1 / / 0
Witam będę miał robiony test na mocz ale taki kupiony z strony militarnej. Test na pewno jeżeli brałem wyjdzie pozytywny jak w 24 godziny mogę vos zrobić z moczem żeby test wyszedł błędny?
  • 4981 / 847 / 0
Drugi kubeczek od osoby ktora jest czysta . Jak sikasz w toalecie tj dostajesz kubeczek idziesz do kibla i masz dac to drugi mocz od osoby czystej w mini termosie , mozesz schowac w gacie bo nie bedzie czasu na podgrzanie .
To jest taki myk na ktorym wielu pada
Stara wyga od razu pozna ze mocz podmieniony bo bedzie chlodny a nie cieply .
Wystarczy ze wezmie kubeczek do reki.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który połknął woreczki z mefedronem

Prokuratura Rejonowa w Ostrołęce poinformowała, że są wyniki sekcji zwłok 16-latka, który zmarł w piątek po połknięciu woreczków z mefedronem. Jak informowaliśmy, nastolatek dzień wcześniej wrócił z przepustki do Okręgowego Ośrodka Wychowawczego w Laskowcu. Chłopak miał próbować narkotyki przemycić w żołądku.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.