11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
przeniesiono - detronizator
Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
1. tak czy siak nie mogę zasnąć
2. nie przebije się on przez klona który jest w moim jadłospisie prawie od roku (mimo dawek wyłącznie leczniczych/terapeutycznych). i tak naprawdę, to wydaję tylko siano na to xD
a wszystko dlatego, bo jej pokazałem swoją aplikację zdrowie na ip i średni czas snu z ostatniego pół roku
próbowałem się 'bronić' (bo nie specjalnie mnie atakowała, zapytała z czystej ciekawości) tym, że nie pamiętam snów po zolpi, ***2s refleksji*** taki ch*j i tak pamiętam, nawet po 30mg xD
ciekawe ile wytrzymam bez prośby o rp na zolpi i czy pobiję swój osobisty rekord który wynosi 1 rok i 8 msc. xD
chociaż w sumie challenge accepted
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
(Bo przecież brałem tylko jedno mi poszedłem spać)
"Rutyna to rzecz zgubna "
Nie zawsze, zależy to głównie od dawki, subst. pomocniczych czyt. alko i innych subst. wpływających na układ GABA w tym innych benzodiazepin no i ofc stażu w zażywaniu subst. - należy pamiętać, że zawsze jest to swego rodzaju loteria i nigdy nie jesteś w stanie przewidzieć, czy urwie Ci się film czy nie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.