Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
25 marca 2025falsyfikot pisze:
Za każdym razem jak używam N2O, mam wrażenie że dotykam cząstki boga, a potem kończą się naboje
Mam podobnie - to uczucie jakbyś dostał prezent na gwiazdkę, jak byś nagle zrozumiał istotę wszechświata.

Zdarzało mi się wdychać po 250 naboi na jednym posiedzeniu :D

Polecam Cream Deluxe - wychodzi chyba taniej a kupując przez ich stronę wysyłka jest darmowa.

No i jak już walisz dużo to suplementuj B12.
  • 3110 / 861 / 5
Nawet jak wciągniesz 4kg w jeden dzień(co też mi się zdarzyło) to nie będzie to miało wpływu na B12 w organizmie większego niż 10 balonów.
N2O hamuje/blokuje przyswajanie B12.
Najlepiej się porobić i zrobić przerwę.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy

Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?

GIS ostrzega przed nową niebezpieczną substancją narkotyczną

W 2024 roku odnotowano kilka przypadków zgonów, w których w materiale biologicznym wykryto substancję pod nazwą N-etylonorpentedron (NEP). Przypadki śmierci związane były z użyciem wyłącznie NEP lub w skojarzeniu z innymi substancjami działającymi na ośrodkowy układ nerwowy.