Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2747 / 27 / 0
Coś mi strasznie nie podpasowało w tym leku. Ile bym nie zjadł - czy to 50mg, czy nawet 400, to jedyny efekt jaki uzyskiwałem to ten przeciwlękowy. I nic poza tym. Miał zastąpić sulpiryd, bo ten mnie trochę wkurwiał zbyt krótkim działaniem, a koniec końców okazało się, że może mu buty czyścić.

Mało rzeczy jestem w stanie z czystym sumieniem wyjebać do śmietnika, ale tutaj zrobiłem to z ochotą.
ODPOWIEDZ
Newsy
HMP Podpisanie umowy dotyczącej rozpoczęcia upraw marihuany medycznej w Polsce

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 30/2024 z dnia 30/10/2024, Zarząd Hemp&Health S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym podpisał umowę z nadzorowanym przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Instytutem badawczym, który zgodnie z Ustawą z dnia 29 lipca 2005 roku o zapobieganiu narkomanii, ma prawo do prowadzenia w Polsce upraw marihuany medycznej i jest uprawniony do uzyskania zezwolenia na prowadzenie upraw medycznej marihuany w Polsce.

Składniki konopi indyjskich mogą pomagać w fibromialgi i bólu pooperacyjnym

Terpeny występujące w konopiach indyjskich mogą być skutecznym lekiem na fibromialgię oraz ból pooperacyjny, stwierdzili naukowcy z University of Arizona Health Sciences.

30-latek prowadził internetowy sklep z narkotykami. Wysyłał je odbiorcom przez automaty paczkowe

Funkcjonariusze z Hajnówki, we współpracy z Prokuraturą Rejonową w Hajnówce, zlikwidowali internetowy sklep z narkotykami. Trwające 8 miesięcy śledztwo doprowadziło do zatrzymania dwóch osób i zatrzymania ponad 13 kilogramów substancji odurzających. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych narkotyków wynosi ponad 600 tysięcy złotych. Podejrzanym grozi nawet do 10 lat pozbawienia wolności.