Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 438 / 16 / 0
@narcovoyage13
Jeżeli ktoś nie m zwisa jak użytkownicy fnt w UsA,czy polscy kompociarze w latach 80/90 to bardzo ciężko poznać kogoś kto zażywał Opiaty. Kiedyś na YT widziałem wywiad z Fazim,i gdyby nie to,że wiem na co zwracać uwagę to nie poznałbym, że jest na pierdolony brązem.
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 752 / 103 / 0
Najlepsza jest moja Pani psycholog która mówi że można mieszkać opio z SNRI. Szczególnie tramal. Hah. Dziękuję Pani za wizyty. Ja postoję . Niedługo mam TK, więc jeśli nie wykryją u mnie nowotworu to będę chciał się pożegnać z Tramalem. Pewnie zajebie depresją o mur. No ale od czego są monopolowe. 3 mliony rocznie na świecie ,osób przypierdala o mur o od tego narkotyku. Pozdrawiam
Jeszcze jest za wcześnie by było już za późno
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Kraków: 9,5 kg heroiny ukryte w podwójnych ściankach

9,5 kilograma heroiny ukrytej w podwójnych ściankach walizki odkryli funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej podczas kontroli 45-letniego obywatela Tanzanii, który przyleciał na lotnisko Kraków Airport.

Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.

Zakończył się proces apelacyjny kierowcy oskarżonego o duży przemyt haszyszu

Przed Sądem Apelacyjnym w Białymstoku zakończył się w czwartek (20.02) proces odwoławczy łotewskiego kierowcy, nieprawomocnie skazanego na cztery lata więzienia za przemyt w ciężarówce blisko 68,5 kg haszyszu o szacunkowej wartości ponad 3 mln zł. Wyrok pierwszej instancji zaskarżyły obie strony.