Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Mam od ponad tygodnia growkit full auto golden teacher, data produkcji 4 lutego, ziemia jeszcze nie jest cala pokryta mycelium a już chyba zaczely się pojawiać pierwsze piny? Nie jestem pewna, wiem że jakość zdjęcia tragiczna ale folia nie jest w pełni przezroczysta i ciężko przez nią robić zdjęcie ;d Powinnam już otworzyć torbę czy jeszcze czekać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 181 / 30 / 0
Nic nie kombinuj, postępuj zgodnie z instrukcją, piny widoczne
Live, laugh, love
  • 27 / 2 / 0
Czy to mycelium wygląda ok? Growbag jest zamknięty od góry, z filtrem powietrza i tak sobie leży w temp 22-25, w oświetlonym i przewiewnym miejscu. To penis envy, jeżeli mycelium jest ok to wiadomo po jakim mniej więcej czasie spodziewać się pinów? I czy trzeba wtedy otworzyć baga żeby CO2 nie hamowało wzrostu?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dobry ćpun, podobnie jak saper, myli się tylko raz.
  • 181 / 30 / 0
Trzymaj w zacienionym miejscu, nie otwieraj baga, dopiero jak pojawia się piny to wietrz kilka razy dziennie
Live, laugh, love
ODPOWIEDZ
Newsy
Kraków: 9,5 kg heroiny ukryte w podwójnych ściankach

9,5 kilograma heroiny ukrytej w podwójnych ściankach walizki odkryli funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej podczas kontroli 45-letniego obywatela Tanzanii, który przyleciał na lotnisko Kraków Airport.

Straż Graniczna przechwyciła na dnie Zatoki Gdańskiej ponad 100 kg kokainy. Jej wartość to 60 mln

Ponad 100 kilogramów kokainy ukrytej w foliowych workach na dnie Zatoki Gdańskiej przechwyciła straż graniczna. Zarzuty w sprawie usłyszało siedem osób - podała prokuratura. Kokaina mogła osiągnąć czarnorynkową wartość nawet 60 mln zł.

Zakończył się proces apelacyjny kierowcy oskarżonego o duży przemyt haszyszu

Przed Sądem Apelacyjnym w Białymstoku zakończył się w czwartek (20.02) proces odwoławczy łotewskiego kierowcy, nieprawomocnie skazanego na cztery lata więzienia za przemyt w ciężarówce blisko 68,5 kg haszyszu o szacunkowej wartości ponad 3 mln zł. Wyrok pierwszej instancji zaskarżyły obie strony.