Dokladnie zarlem Tramca retardy, one maja te przedluzone, ale bralem grinder, mielilem i proch do ryja, popijalem. Liczac na 'cud' xd Z tym Tramalem to zawiedziony bylem, choc tez nie do konca. Byly plusy i minusy. Jak zarzucilem w domu siedzac na dupie to byla mizeria totalna, ale rano zarzucajac powiedzmy tak ok 0.5g przed praca potrafil o dziwo dac kopa, ze w robocie no wszystko tak jakos sprawniej szlo, plynniej i zdecydowanie lepiej.
@TymekDymek
Ta na plus to tez ze sie obraz tak nie rozmywal, mozna bylo na luzie zobaczyc ekran telefonu xd
Noddow to nie pamietam keidy ostatni raz doswiadczylem, ale po skudexie to chyba nie mialem.
Ogolnie to moze raz po zazyciu opio zdecydowalem sie polozyc ot tak do wyra. Czesto czytam, ze ludzie po opio lubia sie legnac do lozka.
Butyr-fenta wciągałem i paliłem, też na oko jak zwykle. Wtedy brałem jeszcze dość rozsądne dawki RC stimów i efekty były zajebiste, jak vapowałem z żarówy po każdym buchu trochę odpływałem i co chwila upuszczałem szkło na podłogę, udało się kilkanaście razy zanim się rozjebało w końcu, to było wtedy bardzo przykre pamiętam.
Jeden vendor miał maczanę na fencie, jak w nocy na mieście zapaliłem było pięknie, po drodze do chaty byłem w szoku że moje miasto może być tak ładne, bezpieczne i przyjazne;)
Fuf działał bardzo euforycznie .
Paliłem Fufa i piłem alko . Obudzili mnie na kiblu .
Potem jeszcze z raz sie przepaliłem w domu to wylądowałem glowa w klawiaturze .
Plus byl taki, ze przez to krotkie działanie vapo uniknąłem pewnie śmierci .
Ale fazka piękna.
Kratom pije, bo nie musze robić z siebie cpuna w Aptece , przepłacac i truc sulfo.
Mniejsze zło.
A w tej fazie jest cos takiego, co mi się podoba .
Obecnie biorę 5 g zielonego Green Maeng Da. Zszedłem z 8 ktore waliłem na poczatku .
A heroin, morfin , oxy nie chce . W ciągach faza nie jest jakaś rewelacyjna . Działanie słabnie, ale za to skręt z każdym dniem nabiera mocy .
Kratom działa dosyć przewidywalnie , i nie musze się martwić o zapas .
Tak jakby to bylo moje byc czy nie być. Glod nie jest silny a objawy fizycznego odstawienia przypominają lekkie przeziębienie .
metadon od wielkiego jest świetńy . Po niczym nie bylem tak uwalony jak po nim i 300 pregaby .
Odcieło mi nogi i rece . Lezalem i nie mogłem wstać.
Dobrze ze doktorek Kaciuba mnie nie wpisał na program jak bylem na detoxie .
Niech sluzy do leczenia a nie fazowania.
Znając życie, to bym go nadużywał
Najlepsze jednak jest Poppy Seed Tea. Lepsze niz wszystko co znam . Faza jest taka naturalna.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Brown mi nie podszedł - wydawałam niebotyczne sumy tygodniowo na palenie, ale zwis i faza ustępowała PST bardzo. IV też nie podeszło, a kość bardzo dobra była. No, może speedball, ale to już mix, a mowa o "czystym" opio.
Na Oxy tolerka rośnie w tempie wręcz geometrycznym - paka 80tek to wystarcza mi na max tydzień.
Majka niewiele lepiej - a przychodzą do głowy myśli przerużne o acetylacji dodatkowo, ehh...
#HaszTagPSTWruć
Dobrze, że sezon na wysiew się zaczyna, będzie czego wyglądać na czerwiec
Coś czuję że prędzej niż później zjem kilka paczek Neoazariny dla sportu;)
W moim przypadku majka>DHC/koda>oxy>hel itp... nie wiem czemu ale duzo bardziej wole taki lean z DHC i prometazyna niz sie kluc bo zawsze zapierdole tyle ze przesypiam cale dzialanie
Jak narazie moj romans z kodeina trwa w najlepsze, wlasnie przyjalem 390mg wzmocnione 1mg alprazolamem oraz jestem w fazie testow bilastyny jako wzmacniacza, chociaz do antyhistamina 2 generacji, 390mg+1mg+40mg w kolejnosci bilastyna>30-40min>390mg kody>1mg alpry na wejsciu i jest super
Tyle lat juz minelo z opiatami, nauczylem sie z nich korzystac tak zeby nie rozpierdalaly mi juz zycia i nie spal ze strzykawka w przedramieniu w jebanych kiblach w galerii czy cos. Ciekawe czy kiedys dorosne do tego zeby nie brac opiatow.
Odnosnie sezonu to wlasnie musze zamowic troche nasion i cos juz zasiac w ogrodku
Za to butyr-fenta bym zajebał z przyjemnością, naprawdę dobrze go wspominam, był wciągany ale najlepsze było vapowanie z żarówy i maczana na nim.
fentanylu bardzo wątpię żebym odważył się spróbować, chociaż jeśli będzie jakiś dostęp to mocno się zastanowię.
Ktoś pamięta jeszcze butyr-fenta? Brał ktoś go iv?
Przeniesiono @V44
B-F pamiętam jak maczany były jeszcze dostępne. Palone trzymało toto z pół h i skręt szybko się pojawiał - tyle pamiętam. IV nie brałam. Ale w tym czasie pod dostatkiem było PST, które znacznie przebijało toto. Przynajmniej dla mnie. No prośba - 12-24h konkretnego, euforycznego grzania za 12zł (!) to cebula deal którym chyba nikt nie pogardzi(ł/ł by), a 60zł za gieta maczany 1:20 (przy dobrych wiatrach) albo rozcierki z kofeiną 1:30+ (żeby się nikt nie zabił, co nie do końca wychodziło, ale to wiadomo) które wystarczyłyby na, ile?, 10 lufek/nabić żarówy? 6-10h zabawy bo ciśnienie na dorzutkę łogromne jak żondze w "Yetim" Walaszka.
Ale co kto lubi, I guess
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/portfelzpisza.jpg)
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami
Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kasmjwgrze.jpg)
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa
Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/wklegalize.png)
65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym
Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).