Wie więcej od nas, ma więcej od nas, ale ni chuja nam nie da bo jest od nas zwyczajnie LEPSZY.
A co zaćpane kurwy jeden z drugim myśleliście? koda z apteki? Że grejpfrut działa? Że chcesz mieć czym się uśmiechnąć do laski jakbyś kiedyś rozważał zmieniać orientację na hetero?
Dałbym Ci protip, że wcale nie trzeba gryźć. Poza tym co drugi kodeiniarz się porzyga, ale skoro taki jesteś to spierdalaj.
I to czesto zaraz po wyjsciu z apteki Opróżniają blister do kieszeni kurtki ew w jakims kiblu .
Trzeba by butelke nosic ze soba w teren .
Czasami nie ma warunkow na to jak np po drodze na uczelnie czy do pracy w wbijasz po kode .
Do roboty wbijesz i zaraz do kibla jedzic walkiem to wiecej podejrzen . A Galerie lrzed 9.zakmniete.
Oczywiscie nie warto cpac robocie ale wiadomo jak jest . Jak skret meczy to jedyne wyjscie niekiedy
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
25 lutego 2025PolskiLen pisze: Co do grejpfruta to kit z nim podałem tylko jako przykład jest wiele innych substancji lepszych do kody niż on. Ale nie będę pisał.
25 lutego 2025PolskiLen pisze: Generalnie to jeszcze chce zaznaczyć, że mówimy o kodeinie a nie o leku z apteki zanieczyszczonym kodeiną jak dla szczura.
26 lutego 2025TymekDymek pisze: Ktoś to naprawdę kiedykolwiek gryzł zamiast np. butelka po piwie w ulotce sprasować w minutę i przywalić jak shota? Normalnie kurwa zębiskami gryźć to gówno, czuć ten smak i nie dostać pierdolca? Powiedzcie że to jakiś mem i nikt tak nie robi
jak bedziecie rozgryzać tabletki to bedziecie wygladać jak ten ziomek ----->
11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
@Ledzeppelin2
Opisałeś dosłownie mnie jak wybijam i przypierdalam thio.
26 lutego 2025Devixo pisze:jaki kit? grepfrut jak najbardziej działa poprzez inhibicje cyp3a4 tylko trzeba dobrze to zaplanować. jako, że nie podasz lepszych substancji to cie wyręcze: deksametazon, kortykosteron, glutetymid, rifampicyna - są to substancje powodujące indukcje cyp2d6. L-tyrozyna https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8014863/, DXM, benzodiazepiny, alkohol, leki przeciwhistaminowe np prometazyna lub hydroksyzyna, klonidyna oraz substancje powodujące inhibicje cyp3a4 bez jednoczesnej inhibicji cyp2d6.25 lutego 2025PolskiLen pisze: Co do grejpfruta to kit z nim podałem tylko jako przykład jest wiele innych substancji lepszych do kody niż on. Ale nie będę pisał.
lek z apteki zanieczyszczony kodeina jak dla szczura? wyjaśnij mi różnice pomiędzy kodeina na recepte a kodeina z preparatów leczniczych bez recepty.25 lutego 2025PolskiLen pisze: Generalnie to jeszcze chce zaznaczyć, że mówimy o kodeinie a nie o leku z apteki zanieczyszczonym kodeiną jak dla szczura.
osobiście też nie rozumiem jak można to rozgryzać, 2 razy rozgryzałem (za sprawa namowy jednego z tutejszych użytkowników) i nie było żadnej zmiany poza tym, że tabletki szybciej uległy metabolizacji. ten smak po rozgryzieniu jest okropny XD lepiej tak jak mówisz - sprasować w ulotce i przyjebać.26 lutego 2025TymekDymek pisze: Ktoś to naprawdę kiedykolwiek gryzł zamiast np. butelka po piwie w ulotce sprasować w minutę i przywalić jak shota? Normalnie kurwa zębiskami gryźć to gówno, czuć ten smak i nie dostać pierdolca? Powiedzcie że to jakiś mem i nikt tak nie robi
jak bedziecie rozgryzać tabletki to bedziecie wygladać jak ten ziomek ----->![]()
25 lutego 2025DobryWujas pisze: Panie i Panowie @PolskiLen chyba to zrobił!
Wie więcej od nas, ma więcej od nas, ale ni chuja nam nie da bo jest od nas zwyczajnie LEPSZY.
A co zaćpane kurwy jeden z drugim myśleliście? koda z apteki? Że grejpfrut działa? Że chcesz mieć czym się uśmiechnąć do laski jakbyś kiedyś rozważał zmieniać orientację na hetero?
Dałbym Ci protip, że wcale nie trzeba gryźć. Poza tym co drugi kodeiniarz się porzyga, ale skoro taki jesteś to spierdalaj.
Niczego nie wymyślam, może czasem brzmię jak przemądrzałe gówno i luj ale ma to w dupie czerpie z doświadczeń i tyle frywolny stary opio wrak he serio jadłem kode co najmniej 5 lat i to po 4 duże opakowania dziennie pod koniec kariery. Tfu urwa nigdy więcej.
It's not going to be fun.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.