Dziś niestety posucha, napar z filtrów trzyma przy życiu
Nie mogłem chodzić a i zwidzeniem miałem problem. Do tego dwa dni wyjęte z życia, takie noody.
Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
Nie było żadnych drgawek ani ZS.
A nawet nie wiem czy też troche przed tym paro nie bralem przez jakis czas, ale nie pamietam bo to pare lat temu bylo
To jest bardzo mocna substancja i już do zwykłego ketonalu zalecają lekarze, żeby brać inhibitory pompy protonowej, żeby kwas żołądkowy Ci nie zrobił kuku, kiedy niechciana inhibicja COX-1 (działanie NLPZ) spierdoli Ci warstwę ochronną żołądka czasowo. Dlatego też jestem zwolennikiem tego, aby nimesulid czy etoksykoryb były bez recepty, bo są selektywne na COX-2 i żołądka nie rozjebią. Dochodzi tutaj kwestia wątroby, ale w czasach, kiedy na infekcje wirusowe masowo biorą antybiotyki przyspieszając mutację bakterii, to konieczność wizyty lekarskiej po głupi Nimesil to są jakieś jaja.
Ale wracając — zdarzyło mi się dwukrotnie ojebać 4-5 tabletek Skudexy z IPP i nie było problemów. Zdarza mi się także będąc najedzonym zjeść w ciągu doby np. 3 tabletki Dexak (taka sama ilość deksketoprofenu) bez IPP i też tragedii nie ma. Ale ogólnie to nie jest lek do ćpania. Komuś mogło to zrobić większe kuku. Może na ogromnych dawkach omeprazolu i pijąc ogromne ilości wody dałoby się wziąć więcej, ale to za duże ryzyko.
I to naprawdę nie jest syf, tylko najsilniejszy NLPZ OTC. Jak mogę wziąć 5 x 400 mg ibuprofenu to wolę wziąć 1 x 25 mg deksketoprofenu i serio mam większy efekt.
Jeśli już musisz to żreć, to kup sobie inhibitor pompy protonowej w aptece i łącz z tym, pij dużo wody i nie rób tego za często, bo to serio głupota.
Chyba że o wypełniacze Ci szło
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.