Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5772 / 1175 / 43
Tej, 10 pln za jednego klona 2mg w psychiatryku to dużo >?
scalono - nv13
80 pln za 500 gram lewego tytoniu to dużo czy mało ?
(W psychiatryku).
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5 / 2 / 0
Chuj wie jak w lecznicy, 80 za pół kilo to siano z pod płotu grabiami zebrane
  • 13 / 2 / 0
Ile tera w Wwa kosztuje hel i gdzie najlepiej się zakręcić za nim? Pytam bo mnie demony wzywają, a nie wiem czy jest sens iść na pociąg rano czy nie, bite półtorej godziny jazy w jedną stronę ja pierdole 3h stracić z życia i jeszcze nic nie kupić
U mnie królują cenami apeteki słoneczne, ja słonecznie się uśmiecham i tylko tam kupuje, najtaniej u mnie w mieście, ale też apteka aptece nie równa mają różne ceny mimo, że sieciówka.
  • 13 / 2 / 0
14 stycznia 2025london5 pisze:
Tej, 10 pln za jednego klona 2mg w psychiatryku to dużo >?
scalono - nv13
80 pln za 500 gram lewego tytoniu to dużo czy mało ?
(W psychiatryku).
Paliłem takie gówno- super okazja, jak byłem w ośrodku. pół kilo LMa niebieskiego za 50.. wtedy nie masz kasy więc kupujesz ten jebany tytoń i meczysz się z nim kolejny miesiąc, przedstawiam:

Gdzie to nie stało obok tytoniu tak naprawdę to była ciekawostka ośrodkowa i wszyscy się tylko śmieli z mojej mokrej żółtaczki
tytoń koloru żółtaczka palił się, i palił, i palił, i nie było rady tego spalić. No ale człowiek po takim papierosie to bardziej wkurwiony niż mniej.- odwrotny efekt.
Jeśli chcesz sobie wziąć problem na głowę to weź ten tytoń, lepiej kupić mniejszy, ale smaczniejszy, ja pale camele żółte/niebieskie tytonie, polecam. Dobrca cena-jakość.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2025 przez loled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 177 / 27 / 0
to jest ruski tyton, sprowadzaja to hurtowo na wioski, ten sam jest w popularnych ruskich szlugach ( tylko tych najtanszych po 6 albo 7 ziko za paczke ) nie polecam tego kupywac bo to obok tytoniu nawet nie stalo, chuj wie co to jest naprawde ale napewno maczane w czyms bo sie pali 5 razy dluzej niz normalnie
dawka czyni truciznę
  • 51 / 5 / 0
nie no chlopaki jak mozna jarac ruski tyton. Lepiej isc za 23zl kupic paczke 30g tytoniu niebieskiego camela i fajki sa lepsze, mocniejsze niz oryginalne fajki
@london5 10zl za klona 2ke to normalna cena, na ulicy raczej tez pojedynczo po tyle lataja chociaz nie wiem komu sie chce z tym jebac.
  • 5772 / 1175 / 43
50 zł za listek trmalu retard 200mg ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przewozili narkotyki z Kolumbii. Policja przejęła 26 kg kokainy

Ok. 21 mln zł była warta kokaina przejęta przez policję i Służę Celno-Skarbową. To 26 kg narkotyku. Funkcjonariusze rozbili grupę przemytników, przewożących „towar” z Kolumbii. Kokaina była szmuglowana do Polski drogą lotniczą, pierwszą partię wykryto w porcie w Pyrzowicach.

Znów narkotyki w paczkach. Mężczyzna odebrał przez pomyłkę przesyłkę. Co z adresatem?

W Siedlcach doszło do nietypowego zatrzymania mężczyzny podejrzanego o handel narkotykami. Wszystko zaczęło się od omyłkowo wydanych paczek w punkcie kurierskim, w których znajdowały się środki odurzające.

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.