Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1192 / 43
Tej, 10 pln za jednego klona 2mg w psychiatryku to dużo >?
scalono - nv13
80 pln za 500 gram lewego tytoniu to dużo czy mało ?
(W psychiatryku).
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 12 / 5 / 0
Chuj wie jak w lecznicy, 80 za pół kilo to siano z pod płotu grabiami zebrane
  • 13 / 3 / 0
Ile tera w Wwa kosztuje hel i gdzie najlepiej się zakręcić za nim? Pytam bo mnie demony wzywają, a nie wiem czy jest sens iść na pociąg rano czy nie, bite półtorej godziny jazy w jedną stronę ja pierdole 3h stracić z życia i jeszcze nic nie kupić
U mnie królują cenami apeteki słoneczne, ja słonecznie się uśmiecham i tylko tam kupuje, najtaniej u mnie w mieście, ale też apteka aptece nie równa mają różne ceny mimo, że sieciówka.
  • 13 / 3 / 0
14 stycznia 2025london5 pisze:
Tej, 10 pln za jednego klona 2mg w psychiatryku to dużo >?
scalono - nv13
80 pln za 500 gram lewego tytoniu to dużo czy mało ?
(W psychiatryku).
Paliłem takie gówno- super okazja, jak byłem w ośrodku. pół kilo LMa niebieskiego za 50.. wtedy nie masz kasy więc kupujesz ten jebany tytoń i meczysz się z nim kolejny miesiąc, przedstawiam:

Gdzie to nie stało obok tytoniu tak naprawdę to była ciekawostka ośrodkowa i wszyscy się tylko śmieli z mojej mokrej żółtaczki
tytoń koloru żółtaczka palił się, i palił, i palił, i nie było rady tego spalić. No ale człowiek po takim papierosie to bardziej wkurwiony niż mniej.- odwrotny efekt.
Jeśli chcesz sobie wziąć problem na głowę to weź ten tytoń, lepiej kupić mniejszy, ale smaczniejszy, ja pale camele żółte/niebieskie tytonie, polecam. Dobrca cena-jakość.
Ostatnio zmieniony 23 stycznia 2025 przez loled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 196 / 29 / 0
to jest ruski tyton, sprowadzaja to hurtowo na wioski, ten sam jest w popularnych ruskich szlugach ( tylko tych najtanszych po 6 albo 7 ziko za paczke ) nie polecam tego kupywac bo to obok tytoniu nawet nie stalo, chuj wie co to jest naprawde ale napewno maczane w czyms bo sie pali 5 razy dluzej niz normalnie
dawka czyni truciznę
  • 70 / 12 / 0
nie no chlopaki jak mozna jarac ruski tyton. Lepiej isc za 23zl kupic paczke 30g tytoniu niebieskiego camela i fajki sa lepsze, mocniejsze niz oryginalne fajki
@london5 10zl za klona 2ke to normalna cena, na ulicy raczej tez pojedynczo po tyle lataja chociaz nie wiem komu sie chce z tym jebac.
  • 5801 / 1192 / 43
50 zł za listek trmalu retard 200mg ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 205 / 64 / 0
@london5 Chyba nie najgorsza cena. Ja w akcie desperacji płaciłem 90.
  • 1 / / 0
SIEMANKO ILE DOBRY BROWN KOSZTUJE WIELKOPOLSKA
przeniesiono - nv13
  • 0 / / 0
28 maja 2023lorainess pisze:
Rozsądna cena za Xanax SR 2mgx30? Uliczna.
Zależy ale 200-300
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.