Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Niestety więcej się spodziewałem po predze branej regularnie.
Anyway z ciekawości, wchodząc na większą dawkę parokstyny udało Ci się kopnąć benzo na bok tak o po prostu ? Objawy pewnie Ci minęły więc czy mimo wszystko dalej czujesz destrukcję choroby nerwicowej na codzień bez złotego środka?
Pomijam sytuacja rzadkie tylko jako ogół.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Odstawiłem benzo brane przez rok wchodząc na 60 paroksetyny i pregabliną do tego jedna paczka alpry 0,25 i nie potargało mną.
Wracam od magika powiedziałem o tych lękach dołożyła mi tianeptyne zobaczę jak będzie. Mam pozytywne wspomnienia z brania coaxilu i refundacje na niego płacę tylko 30 procent za pakę.
11 lutego 2025EscapeFromDeadIsland pisze: @pomasujplecki
Odstawiłem benzo brane przez rok wchodząc na 60 paroksetyny i pregabliną do tego jedna paczka alpry 0,25 i nie potargało mną.
Twój post brzmi jakby ssri zakończyło Twoją przygodę z benzo przez wyparcie.
Czysta ciekawość
Nawet jak przez wyparcie to cel osiągnięty. Konkretnie przez rok na miesiąc szła paczka lorafrenu 1mg i alpry 0.5mg. Dostałem paczkę alproxu 0.25 i rozpiskę tydzień jedna tabletka tydzień pół potem co dwa dni pół i tyle. Jednocześnie miesiąc przed odstawieniem wszedłem na paro 60 mg i Pregabaline max gram dziennie ale przeważnie nie przekraczałem dawki 600mg na dzień. Fizycznie nie miałem benzo skręta psychicznie w domu też nie zgina mnie dopiero na mieście co pisałem wyżej do tego Propranolon na somaty typu kucie w mostku klacie czy pocenie się i kweta na sen.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.