Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Helcom 23 to byl slaby mak, ale i tak sporo lepszy od obecnych, podobnie jak kerfy 13 :)
Ale to prehistoria. Bakalandow 23 ostatnio nie kojarzę. W ogole do kogo odnosiłeś swój post? :)
Tolerkę mam na poziomie 450mg kodeiny i zadziałał na mnie 6/10. Przepłukałem 1kg z czterech małych opakowań 250g.
Kupiony w Holandii ale to chyba bez różnicy. Swoją drogą bardzo drogo w porównaniu z Polską, zapłaciłem tu 18 euro za 4 małe paczki.
małe zwykle kosztują 10-13zł. biorac pod uwagę zarobki to te 18 euro wcale nie jest drogo. wrecz tanio mozna powiedziec.
.78 i .77 działają całkiem całkiem. 77 chyba troche lepiej, przy malej tolerce warto.
Czy jaki kolwiek bakalland aktualnie do czegoś się nadaje? Widuję jedynie czechy, tego jest najwięcej w sklepach w których bywam
Szczerze mówiąc chciałbym skorzystać z makfindera. Ale żeby to zrobić muszę napisać trzy posty, co wyczytałem w regulamienie przed momentem. Zycie jest trudne.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
@Poppy666 a to problem napisac 3? :D
I troche nie w tym temacie napisałaś.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?
TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.
Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej
Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.