Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3901 / 560 / 0
Helcoma 013? Kolego pojechałeś do Egiptu na stanowisko archeologiczne?

Helcom 23 to byl slaby mak, ale i tak sporo lepszy od obecnych, podobnie jak kerfy 13 :)
Ale to prehistoria. Bakalandow 23 ostatnio nie kojarzę. W ogole do kogo odnosiłeś swój post? :)
  • 133 / 5 / 0
Bakalland Francja .78, 2021
Tolerkę mam na poziomie 450mg kodeiny i zadziałał na mnie 6/10. Przepłukałem 1kg z czterech małych opakowań 250g.
Kupiony w Holandii ale to chyba bez różnicy. Swoją drogą bardzo drogo w porównaniu z Polską, zapłaciłem tu 18 euro za 4 małe paczki.
  • 3901 / 560 / 0
w jednym kerfie ekspresie w wawie baka 250g kosztuje 19.99 za 250g, wiec nawet drozej niz u ciebie :)
małe zwykle kosztują 10-13zł. biorac pod uwagę zarobki to te 18 euro wcale nie jest drogo. wrecz tanio mozna powiedziec.

.78 i .77 działają całkiem całkiem. 77 chyba troche lepiej, przy malej tolerce warto.
  • 9 / 1 / 0
Witam,

Czy jaki kolwiek bakalland aktualnie do czegoś się nadaje? Widuję jedynie czechy, tego jest najwięcej w sklepach w których bywam

Szczerze mówiąc chciałbym skorzystać z makfindera. Ale żeby to zrobić muszę napisać trzy posty, co wyczytałem w regulamienie przed momentem. Zycie jest trudne.
  • 480 / 131 / 2
@TRD2 to Ci je ułatwię, miłego dnia i bezpiecznego ćpania życzę każdemu, uważajcie na siebie. :)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Oskarżony o posiadanie narkotyków przyszedł do sądu z narkotykami

Kilka gramów mefedronu miał przy sobie 28-latek, który brał udział w sądzie w Lublinie w rozprawie jako oskarżony o posiadanie narkotyków. Mężczyznę zatrzymali do kontroli policjanci, gdy ten wyszedł już z sądu. Zwrócili na niego uwagę, bo był im znany z wcześniejszej z działalności przestępczej. Gdy pojechali do jego miejsca zamieszkania, znaleźli jeszcze ponad kilogram marihuany i klefedronu.

Palenie fajki wodnej wcale nie jest nieszkodliwe

Fajki wodne zyskują coraz większą popularność, szczególnie wśród młodych osób. Wiąże się to z powszechnym przekonaniem, że palenie sziszy jest nieszkodliwe dla zdrowia. Nic bardziej mylnego!

Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami

Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.