skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
A tutaj odzywa się we mnie głos ćpuna, bo mój psychiatra jest taki że jak już mi zacznie zapisywać jakieś benzo to mi je zapisuje cały czas więc później mam benzo w zanadrzu żeby sobie walnąć rekreacyjnie albo tak stricte awaryjnie typu jakieś zjazdy czy bad tripy. Także jak trochę nazbieram takich wypisanych i wykupionych recept to może się udać tak że będę mieć dostęp do dużej ilości benzo do wyboru, co mi jest na rękę bo trochę z nich mi się przyda, chociażby przeciwdrgawkowo jak mam aurę padaczkową. A u neurologa jestem spalona bo wie że miałam problem z alprą i powiedział że on mi żadnych benzo nie wypisze i jak już to konsultować z psychiatrą takie rzeczy, ale on odradza
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.
Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków
Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.
TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?
TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.