Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2986 / 1000 / 0
tak, nawet po tylu latach diazepam będzie działał prawidłowo. szkoda by było wyrzucić ten blister, bo to naprawdę przydatny farmaceutyk, bardzo uniwersalny. Relanium, czyli w/w diazepam nie raz mnie ratował i bardzo go szanuję.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 622 / 102 / 0
Lekarz mi zapisał relanium 2mg, co by mi miało pomóc na sen i ogólnie rozluźnić. Chuja to daje, nawet wczoraj wzięłam z 14 mg i nadal nic. Czy to po prostu na mnie nie działa? Nie mogłam po tym zasnąć, musiałam 3 zolpidemy jeszcze zjeść żeby jakoś to było. Jak to jest z tym diazepamem? Powiedział że zapisuje mi taką dawkę bo ja raczej mam drobną budowę a to jest taka delikatniejsza benzodiazepina więc powinna mi pomóc na wieczór sobie zasnąć. Nie wiem, albo mam za dużą tolerke krzyżową na benzo po tonach alpry w ostatnim czasie i lorku granym przez ostatnie 3 dni( 2-4mg dziennie), abo coś ze mną nie tak. Zostawić sobie to relanium na wszelki wypadek(tylko na jaki?) i prosić o inne benzo? Tylko jakie?
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 2190 / 375 / 0
Nie poczujesz diazepamu po dużych ilościach alpry czy lorka. Ogólnie raczej powinnaś schodzić z leków, s nie dokładać kolejne.
  • 622 / 102 / 0
@mietowy3 na razie to ja jestem w takim stanie, że potrzebuje mocniejszych zamiast schodzić.
A tutaj odzywa się we mnie głos ćpuna, bo mój psychiatra jest taki że jak już mi zacznie zapisywać jakieś benzo to mi je zapisuje cały czas więc później mam benzo w zanadrzu żeby sobie walnąć rekreacyjnie albo tak stricte awaryjnie typu jakieś zjazdy czy bad tripy. Także jak trochę nazbieram takich wypisanych i wykupionych recept to może się udać tak że będę mieć dostęp do dużej ilości benzo do wyboru, co mi jest na rękę bo trochę z nich mi się przyda, chociażby przeciwdrgawkowo jak mam aurę padaczkową. A u neurologa jestem spalona bo wie że miałam problem z alprą i powiedział że on mi żadnych benzo nie wypisze i jak już to konsultować z psychiatrą takie rzeczy, ale on odradza
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków

Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.

TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?

TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.