skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
A tutaj odzywa się we mnie głos ćpuna, bo mój psychiatra jest taki że jak już mi zacznie zapisywać jakieś benzo to mi je zapisuje cały czas więc później mam benzo w zanadrzu żeby sobie walnąć rekreacyjnie albo tak stricte awaryjnie typu jakieś zjazdy czy bad tripy. Także jak trochę nazbieram takich wypisanych i wykupionych recept to może się udać tak że będę mieć dostęp do dużej ilości benzo do wyboru, co mi jest na rękę bo trochę z nich mi się przyda, chociażby przeciwdrgawkowo jak mam aurę padaczkową. A u neurologa jestem spalona bo wie że miałam problem z alprą i powiedział że on mi żadnych benzo nie wypisze i jak już to konsultować z psychiatrą takie rzeczy, ale on odradza
Co do pierwszego postu to tak. Wywal ten diazepam i bierz się najlepiej za klona skoro ci mało a prawda jest taka, że jeszcze kilka lat takiej diety i nie będziesz w stanie wyjść do sklepu po sraj taśmę bez gaba-ergików. Robisz sobie kredyt na jeden z najważniejszych neuroprzekaźników który powinien funkcjonować najlepiej w nie naruszonym stanie a niestety benzo mocno nadwyręża prace receptorów.
Także smacznego :)
Tak benzo cię zniszczy w szczególności głupota w jego stosowaniu to ona cię zgubi... aż ockniesz się w sytuacji bez wyjścia.
dzisiajPolskiLen pisze: Wywal ten diazepam i bierz się najlepiej za klona skoro ci mało a prawda jest taka, że jeszcze kilka lat takiej diety i nie będziesz w stanie wyjść do sklepu po sraj taśmę bez gaba-ergików.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
U naszych sąsiadów receptę na medyczną marihuanę wystawi już każdy lekarz rodzinny
Lekarze rodzinni będą mogli przepisywać medyczną marihuanę na przewlekłe bóle od kwietnia. Rzecz dotyczy liberalizacji przepisów w Czechach. Pacjenci będą mogli otrzymać zapas leku na okres do trzech miesięcy w ramach jednej recepty.
Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej
Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.