@lufa9999 Huśtawki nastroju z czasem miną. Ciesz się tym, że ciężką pracą z tego wyszedłeś i oczekuj coraz lepszych dni. Z czasem będzie w tobie coraz więcej energii i motywacji, a i gorsze dni też się będą zdarzały, bo każdemu się zdarzają. Dbaj o jak najlepszy i regeneracyjny sen. Powodzenia.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
20 stycznia 2025lufa9999 pisze: Dotychczas brałem klona i było ok. Teraz tylko kratom pomaga.
Z resztą Pomasujplecki wie o czym mowa.
28 października 2024pomasujplecki pisze: Nienawidzę znowu od nowa tego przechodzić, strasznie szybko uzależnia jak się bierze po 600mg razem z innymi GABA lub opioidami.
13 listopada 2024pomasujplecki pisze: Ma swoje pazury ten środek, to fakt, ale to i tak pierdola porównując do benzo z którymi długo ciągnąłem krzyżowe połączenie co cholernie odradzam bo prowadzi to do szybszego wystąpienia zespołu odstawiennego.
20 stycznia 2025EscapeFromDeadIsland pisze: Jak już pregabalina zejdzie z organizmu zarzucić tianeptyne na MAX miesiąc.
@Rokison Przepraszam że uraziłem. Powinienem napisać w inny sposób. A chodziło mi tylko o dobro użytkownika Lufa.
Ja do końca nie jestem w waszym temacie natomiast wiem jakie piekło potrafi sprawić pregabalina. Benzodiazepiny również.
Cały szkopuł polega na tym że użycie benzo w trakcie redukcji pregabaliny działa, natomiast to jest opcja tylko dla tych co nie brali i kieruje nimi lekarz.
W żadnym wypadku nie polecam używać benzo mając skłonności, przerabiałem już te krzyżowe uzależnienia. Przyznaje się że postanowiłem uciąć dawkę pregi z 900 do 300 przy pomocy klona, efekt był ale ja i tak już byłem w to i to wjebany tylko na etapie wychodzenia. Po wyjściu z tego przyznam że to na tyle niebezpieczne substancje że lepiej je dawkować malutko, nie popadać w manię mieszania, pilnuj GABA bo staniesz się tym przed tym nawet nie zdążyła ostrzec Cię mama..
Prege na luzie odstawiaj nawet 75mg co tydzień, ssri na większe uspokojenie bo nerwy potrafią być duże,
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
zgadzam sie z toba. uwazam ze to najgorsze w co mozna sie wjebac bo gdy chcesz to odstawic tak masakrycznie miesza w twoim zyciu ze mozna stracic wszystko
Teraz przyjebałem 375 mg Nosem i jestem zdziwiony że po tak długim czasie nie brania tolerka na pregę dalej jest wysoka, zaraz idę dorzucić kolejne 75 mg, czyli jestem po 450 mg nochem, czuje się lekko upierdolony z małą nutką radości w sobie i jestem bardziej rozmowny (na codzień mało rozmawiam)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki
O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.
Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie
Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.
Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków
Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.