Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Paweł
Paweł
Paweł
20 stycznia 2025lufa9999 pisze: Dokładnie. Zostało mi ostatnie 75mg i wtedy się zaczęło. Co mam robić? Nie chcę wracać do tego gówna. Szkoda mi tego pół roku odstawiania. Przeczekać? Z leków mam Anafranil, klona, mianserynę, chlorprothixen, hydroksyzynę.
20 stycznia 2025SAIGRY pisze: Musisz wytrzymać to. Ewentualnie jak jest tak tragicznie to dziel proch z kapsułki na pół, ale to mogą być wypełniacze to przydałoby się zdobyć kapsułki 25mg.
20 stycznia 2025lufa9999 pisze: Problem jest taki że jak brałem ostatnie 75mg to już wtedy pojawiły się te objawy. Mimo że jeszcze miałem resztkę pregi we krwi.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.