Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 247 / 40 / 3
@Detronizator2 wiesz jak konkretnie refluks wpływa na wchłanie lorazepamu? Zaciekawiłeś mnie, a sam na refluks cierpię, chociaż ostatnio jest duża poprawa
Ох, заедает меня тоска
Верная подруга моя
Пей да гуляй, пой да танцуй
Я с тобой пока
  • 776 / 45 / 0
Jednak lorek pokazał swoją moc, dawno go nie miałem i 2,5mg zadziałało lepiej od 1mg alpry co ta przy w wyższych dawkach daje mi tylko rozmazany obraz i podwójne widzenie, moze jako tako działa w sytuacjach społecznych. Lorek wycisza mnie tak od środka że czuje się tylko jakbym był w mydlanej bańce bez żadnych shiz. Za to klon daje mi efekt znaczący w tle i te rozluźnienie dlatego stawiam go w top1 benzo aptecznych.
  • 618 / 102 / 0
Dostałam dziś od psychiatry lorazepam 1 mg. Pierwszy raz mam styczność z tą substancją bo jak na razie to w mojej benzo karierze królowała alpra i kiedyś tam dostawałam klony przez to że mam epilepsję, ale klony mi nie podchodzą. Zastanawiam się nad wrzuceniem tego lorazepamu, jednego tabsa na spróbowanie, psychiatra mówił mi że ścina z nóg i dużo dłużej działa niż alpra więc na wszelki wypadek zapisał mi też rolki i zalecił żeby raczej walić diazepam niż lorazepam. Muszę po prostu wyjść z dołka i się ogarnąć trochę a xany działały za krótko. Czy lorazepam działa tak jak alpra, tylko zwyczajnie dłużej? Bo ten diazepam to już jebac, znam go bo w liceum podjebałam babci bo nie używała więc wiem jak działa, i to jest dobre jedynie na zbicie fazy po stymulantach albo tak jak mi teraz psychiatra powiedział - żeby się ogarnąć z histerii w której tkwię przez pewne sprawy, żeby się zsedować. Także relanium będzie zwyczajnie słabe i zamulające, tak mi się wydaje. A ten lorazepam? Jakiś stary wyjadacz się wypowie? %-D
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 300 / 116 / 0
@mmigotka Ja lorazepamu nie lubię, bo na mnie on działa słabo. Po pierwszej tabletce tylko chciało mi się spać i koniec. Dla porównania mi w szpitalu lekarze dawali od razu 2,5mg przy braku tolerancji na benzodiazepiny, także w moim przypadku nie wiem co miałby dać 1mg xD dla porównania alprazolam 0,5mg działa na mnie mocniej niż 2,5 lorazepamu.
  • 2189 / 374 / 0
Mi Lorek nie podszedł, mój pierwszy blister 2.5mg jeszcze nie wyłykałem. Gilotyna do tabletek dzieliłem na 4, więc przetestowałem różne ilosci. Dziwna ta faza , ale to sprawa indywidualna. Dla mnie najnaturalniejsze benzo to bromazepam. Bardzo ciekawa i niedoceniana benzodiazepina.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?

Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".

Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków

Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.