Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 168 / 46 / 0
20 stycznia 2025PowolnyM402 pisze:
Wie ktoś czy dałoby radę jakoś ogarnąć 300mg pregabaliny po 28 albo 56 kapsułek bez zdiagnozowanej depresji ani gad na e receptę? Dodam że nigdy nie dostawałem też recepty na inne leki niż antybiotyki
Na medyku dostaniesz 2op 150mg 56kaps na dyskopatie normalnie.

@pawci0

Zawsze tam bym ten banner - nie przepisuja opio.

/thread
A kase zawsze zwracal - teraz dodatkowo napisane ze lekarz bedzie kontaktowal sie telefonicznie zawsze a po nieudanym kontakcie zwraca hajs. Wyslalam zapytanie czy po odmowie wypisania leku tez zwracaja hajsy i czekam na odp
lol [*]
  • 520 / 96 / 0
Ciekawe czy to nadal nasz dobry znajomy czy jakiś nowy pan konował
:tabletki:
  • 742 / 218 / 2
@krzychv we zmień ten kolor nicku na zielony (wszyscy moderatorzy) bo musiałem 5cm od monitora łeb postawić, żeby Twój nick przepisać pls xD
starość nie radość :v

wracając do tematu, to dowiem się tego w najbliższym czasie
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 168 / 46 / 0
@Merx sam masz czarny - ze niby na szarym tle lepszy od niebieskiego? Xd //offtop, sorki, ale nie mogłam się powstrzymać

Ktoś już podejmował zamówienie?
lol [*]
  • 59 / 5 / 0
Pisz ktoś może być pw bo na pewno już ktoś stąd brał biorąc pod uwagę że przez liczbę zamówień ciągle wyłączają. Dzwonią w ogóle, kto dzwoni, bo przecież nie typ bez prawa do zawodu, googlowałem to to wspólnikiem jest żona, ale nie znalazłem żeby ona była lekarzem. O co pyta, chcą dokumenty i zaświadczenia teraz? Jakie zamówienia wam przeszły?
  • 20 / / 0
Mam pytanie jak odepnie dostęp do ikp placówce czy też lekarzowi a następnie znowu doda z aktualną datą to osoby odpięte czy też podmioty widzą to , że zostali od nowa udostępnieni ale z nową datą ?
  • 520 / 96 / 0
Jak na razie to nie odpowiada na żadne zapytania, także jesteśmy skazani na łaskę kogoś kto zaryzykuje stówkę i opisze doświadczenie 😎
// wiem że nie wypisuje juz nasz przyjaciel, tylko jakaś Pani
:tabletki:
  • 1 / / 0
Zamówiłem wczoraj wieczorem receptę na Alpre i nic się nie zmieniło. Dostałem tylko rano sms żeby udostępnić IKP nowej doktor. Po pół godziny dostałem receptę.
  • 3073 / 525 / 0
Aktualne opcje dla poszkodowanych.

- Awaryjnie NL (pod warunkiem że bierzecie raz na 2-3 miesiące daje od ręki trzy paki wybranego benzo
- Znani wam wcześniej lekarze na luzie przepisują SMS-em, żaden nie odmówił wspomniał jedynie żeby nie przesadzać z częstotliwością.
- Losowy psychiatra, droga wizyta, proszę pani jestem uzależniony od benzo wybieram się na odwyk, potrzebuje tylko jedno opakowanie benzo żeby nie dostać padaczki.
- Wyjątkowo rodziny jak dobrze kręcicie bajere i was zna. Po za tym szanse bliskie zeru bez papieru
- JP wznawia działalność, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Aktualnie ceny lekarzy i leków odjeżdżają tym z darknetu. Sytuacja pozostaje niekorzystna.

tak, aby nie spamować notka ode mnie, można ew. zrezygnować z dawek rekreacyjnych, na rzecz leczniczych. /Mx
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 314 / 92 / 2
JP odzyskał PWZ, ale jaja
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont

Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.