Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Duloksetyna+mitrazapina?
29 grudnia 2024tymi pisze: Mam teraz przewlekły stres związany z sytuacją życiową. Biorę baklofen 25 mg 2-2-0 tabl, pregabalinę 150 mg 1-1-1 kaps, do tego alprazolam 1 mg 0,5-0-1 tabl. Chciałem zapytać czy coś mógłbym dorzucić na doraźnie, żeby poczuć większe uspokojenie, ale jednocześnie żebym mógł być w miarę wydolny umysłowo. Może tramadol? Jestem na przewlekłym leczeniu Anafranilem, dodatkowo wieczorem Ketrel / chlorprothixen w dawkach 50/50 mg.
zapewne nie masz ioenzymu cyp2d6 dlatego kodeina i tramadol na ciebie nie działaja. jeśli przygodę z opioidami zacząć chcesz to zalecam użycie oksykodonu który w tylko nieznacznej części jest zależny od cyp2d6. albo morfina. choć nie promuje tego. lepiej nie wpierdalaj sie w opio.
04 stycznia 2025simer44 pisze: Jakie leki zastąpią chodź w jakiejś małej części tramadol, chodzi mi o nie uzależniające.
Duloksetyna+mitrazapina?
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
A co do dalszej części twojego posta to tramadol prócz bycia opioidem jest takze SNRI tak jak wenlafaksyna czy duloksetyna.
Wybacz błędnie zinterpretowałem post, teraz przeczytalem drugi raz gdy dodałem. Pozdrawiam.
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.